HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
11 Şubat 2024 Pazar Saat: 12:47

BAŞKAN YARDIMCISI TRAFİK KAZASINDA VEFAT ETTİ

AK Parti'nin İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı, trajik bir trafik kazasında hayatını kaybetti.
BAŞKAN YARDIMCISI TRAFİK KAZASINDA VEFAT ETTİ

Sosyal medya üzerinden üzücü haberi duyuran AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin açıklamalarıyla, parti camiası derin bir üzüntü yaşadı.

Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruyla, Baltacı'nın trafik kazasında yaşamını yitirdiğini paylaştı. Çelik, "Değerli yol arkadaşımızın vefatından dolayı çok üzgünüz. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Teşkilatımızın ve ailesinin başı sağolsun." ifadeleriyle taziye mesajını iletti.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcımız Değerli Fatma Sevim Baltacı'yı gerçekleşen elim bir trafik kazasında kaybetmiş bulunmaktayız. Acımız tarifsiz." diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Hayatı ve çalışma geçmişi paylaşılan Fatma Sevim Baltacı, 2015 yılında siyasi kariyerine Fatih İlçe Kadın Kolları Ar-Ge Birim Başkanlığı ile adım atmış ve ardından aralıksız olarak İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeliği yapmıştır. İstanbul Fatih ilçesinde doğan Baltacı, aynı zamanda İstinye Üniversitesi Adalet bölümünde 2. sınıf öğrencisi olarak eğitimine devam etmekteydi. Evli olan Baltacı, İngilizce ve Arapça dillerini de bildiği belirtilmiştir. Bu acı kayıp nedeniyle AK Parti ailesi büyük bir yas içerisinde, Baltacı'nın ailesine ve sevenlerine başsağlığı diler.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı'nın ani vefatı, parti camiasında büyük bir üzüntüye neden oldu. Tüm teşkilata ve ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

 




Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, YARDIMCISI, TRAFİK, KAZASINDA, VEFAT, ETTİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler