HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
11 Şubat 2024 Pazar Saat: 06:39

SEMİNER DÜZENLENDİ

Aybastı Müftülüğü olarak Hizmet İçi Eğitim Programı çerçevesinde, personelimize yönelik “Etkili Hutbe Sunumu Hizmet İçi Eğitim Semineri” düzenlendi.
SEMİNER DÜZENLENDİ

Aybastı  Müftülüğü olarak Hizmet İçi Eğitim Programı çerçevesinde, personelimize yönelik “Etkili Hutbe Sunumu Hizmet İçi Eğitim Semineri” düzenlendi. 

Başkanlığın toplumu dini konularda aydınlatmada en önemli vasıtalarından biri olan hutbelerin muhatap kitleye etkin bir şekilde ulaştırılmasına yönelik çalışmalar kapsamında,  ilçe Müftülüğü Toplantı Salonunda İlçe Müftüsü  Recai Öğük, Şube Müdürü Ali ŞAHİN ve İlçe Vaizi Muhammet Salih MUSAOĞLU tarafından İlçe merkezinde görev yapan İmam Hatip ve Müezzin Kayyım hocalarımıza yönelik olarak 'Etkili Hutbe Sunumu Semineri' gerçekleştirildi. 

Seminere katılan personele "İrşat Yöntemi Olarak Hutbe ve Hatiplik, Hutbe Adabı, Hatibin Temel Nitelikleri, Ses ve Nefes Kullanımı, Türkçeyi Kullanma ve Güzel Konuşma Becerisi, Hutbe Sunumunda Yapılan Yaygın Hatalar ve Hutbe ile İlgili Fıkhi Konular” başlıkları altında sunumlar yapıldı.

 




Anahtar Kelimeler : SEMİNER, DÜZENLENDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler