HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
9 Şubat 2024 Cuma Saat: 23:12

GİZEM ÖRGE DÜNYA MARKASININ YÜZÜ OLDU

Ordulu olan Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı sporcusu ve milli voleybolcu Gizem Örge’nin marka yüzü olduğu ürün lansman etkinliğiyle tanıttı.
GİZEM ÖRGE DÜNYA MARKASININ YÜZÜ OLDU

İsveç’in bitki ve doğal termal sularını kozmetik ile buluşturan Celenes by Sweden, doğal ve temiz içerikli ürünlerini, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı sporcusu olan milli voleybolcu Gizem Örge’nin marka yüzü olduğu ürün lansman etkinliğiyle tanıttı.

Markanın dört farklı serisi olan Thermal, Sea Buckthorn, Cloudberry ve Rena Serum Serisi tanıtıldı. İstanbul’da gerçekleşen etkinliğe moda, güzellik ve cemiyet hayatından birçok davetli katıldı, aralarında Sercan Yaşar, Ceylan Çapa, Akasya Asıltürkmen, Emel Yıldırım, Yasemin Yürük ve Gamze Topuz da bulunuyordu.

Etkinlik, Celenes by Sweden’ın Marka Müdürü Simge Çuhadar’ın konuşmasıyla başladı. Ardından Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı sporcusu olan milli voleybolcu Gizem Örge, cilt bakım rutinlerini ve kampanya çekiminin eğlenceli anlarını paylaştı.

Gizem Örge, Celenes by Sweden ile iş birliğini şu sözlerle açıkladı: “Marka ile bir araya gelmek hem spordaki başarılarımı kutlamak hem de kadınlara değer veren, güçlü bir markayla birlikte olmak benim için gerçekten büyük bir mutluluk. Cildimin her zaman sağlıklı, parlak ve iyi görünmesine önem veriyorum ve bu önem değerinde oynadığım reklam filminde buluşmak inanılmaz heyecan vericiydi. ‘İyi olan kazansın’, bu sadece bir slogan değil, hayat tarzımız.”


HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : Ordulu, Voleybolcu, Gizem, Örge, Dünya, Markasının, Yüzü, Oldu

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler