HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
9 Şubat 2024 Cuma Saat: 13:30

ŞENLİKOĞLU’NA TEYYAREDÜZÜ’NDE COŞKULU KARŞILAMA

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Batlamaspor Kulübü’nün daveti üzerine Teyyaredüzü Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
ŞENLİKOĞLU’NA TEYYAREDÜZÜ’NDE COŞKULU KARŞILAMA

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Batlamaspor Kulübü’nün daveti üzerine Teyyaredüzü Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Yoğun kalabalık tarafından davul zurnalarla, meşalelerle ve tezahüratlarla karşılanan Başkan Şenlikoğlu, kendisine gösterilen yoğun ilgiye, verilen desteğe ve duyulan güvene teşekkür ederek karşılık verdi.

5 yıl boyunca şehre 2 milyar TL’yi aşkın yatırım yaptıklarını kaydeden Başkan Şenlikoğlu, “Teyyaredüzü Mahallemiz gerek yapılaşma gerekse nüfus yoğunluğu açısından büyük gelişme gösterdi ve göstermeye de devam ediyor. Plajlar Bölgesi’ne yakın olması ve düz bir alana sahip bulunması da cazibesini artırıyor. Biz de bu mahallemize altyapı ve üstyapı olarak büyük yatırımlar yaptık. Mahallenin ana caddesi olan Boztekke Caddesi’ni de baştan aşağı yeniliyoruz. Tamamlandığında diğer Prestij Caddelerimiz gibi konforlu ve modern bir hal alacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Seçimlerin yaklaştığını, 5 yılın hesabını verme zamanının geldiğini ve gururla bu hesabı verdiğini aktaran Başkan Şenlikoğlu, “Gece gündüz demedik, yağmur çamur demedik, bu şehre daha fazla hizmet etmek için mesai gözetmedik. Bize verdiğiniz emaneti 5 yıl boyunca sizlere daha fazla hizmet edebilmek için kullandık. 2019’da yola çıkarken, Gönül Belediyeciliği demiştik. Gönül Belediyeciliği ile birlikte, insanların mutlu anında, üzüntülü anında yanında olursunuz, biz de bunu yaptık.  Şimdi tekrardan yola çıktık ve aynı zamanda 5 yılın hesabını veriyoruz. İki tane kitapçıkla yola çıktık. Bakın ben bu kitapçığı yaklaşık bir buçuk aydır yanımdan hiç ayırmıyorum. Bu kitapçıkta 2019 yılında yola çıktığımızda bu şehre iki dönem süre içerisinde yapılması gereken işler var. Şimdi bu kitapçığımızı tekrar yanımıza aldık ve yola düştük. Bu dönemin bir başka kitapçığı daha var. O da 5 yıllık süre içerisinde bu şehre hangi hizmetleri yapabildik, hangi hizmetleri kazandırabildik, onlar var. Giresun Belediyesi’nin kendi imkanlarıyla neler yapabildiği, devlet bünyesinde Sayın Cumhurbaşkanımız ve bakanlarımızın desteğini alarak bu şehre hangi maliyeti yüksek hizmetleri kazandırabildiğimiz bu kitapçığımızın içerisinde yer alıyor” diye konuştu.

Başkan Şenlikoğlu, “2019 Nisan ayında 180 milyonluk bütçe ile 300 milyon borcu olan belediyeyi devraldık. Şu anda ise 1 milyar 750 milyon TL bütçesi olan 650 milyon borcu olan bir belediyemiz var. Bütçesinin iki katı borcu olan belediyeden bütçesinin üçte biri borca düşen belediye haline geldik. Bunun yanında ne yaptık derseniz. Sadece 2 milyar TL bir rakamı Giresun şehrine hizmet olarak kazandırdık. Bir de bakanlıklar nezdindeki girişimlerimizle bu şehre dönemin sonunda toplamda 7-8 milyar TL tutarında yeni hizmet kazandırmış olacağız. Bu şehrimizin kazanımıdır. Bu payı Ankara’dan biz almazsak, 80 ilden birisi alacak. Onun için haftanın bir iki günü Ankara’da geçiyor. Biz 5 yıl içerisinde bu şehre elimizden geldiği kadar hizmet ettik. Güzel şehrimiz için hep birlikte çalışacak, kararlılıkla durmadan koşmaya, yeni başarılara yürümeye devam edeceğiz. Bu güzel birliktelik için mahalle halkımıza, Batlamaspor Kulübü ailesine, Kulüp Başkanı Abdullah Karakuz abimize ve Hakan Demiral kardeşimize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.


HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler