HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
8 Şubat 2024 Perşembe Saat: 10:55

8 Şubat 2024 Ordu Hava Durumu

Ordu'da Perşembe Günü Hava Durumu: Parçalı Bulutlu ve Rüzgarlı
8 Şubat 2024 Ordu Hava Durumu

8 Şubat 2024 Çarşamba günü Ordu’yu yaz havasını aratmayacak bir gün bekliyor.Perşembe günü boyunca parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Sabah saatlerinde 18°C olan sıcaklık öğle saatlerine doğru 16°C'ye düşecek. Ancak hissedilen sıcaklıkta belirgin bir değişiklik olmayacak. Nem oranı %46'dan %61'e çıkacak, bu da hava nemliliğinin artacağını gösteriyor.

Rüzgar hızı özellikle akşam saatlerine doğru artacak. Ortalama rüzgar hızı 3 km/sa'den 13 km/sa'ye yükselecek. Maksimum rüzgar hızı ise 20 km/sa olacak. Bu durum özellikle dışarıda zaman geçireceklerin rüzgarı hissetme olasılığını artırabilir.

Akşam saatlerinde hava daha da soğuyacak. 21:00'de sıcaklık 14°C'ye düşerken nem oranı ise hala yüksek seviyelerde kalacak. Bu nedenle, dışarıda zaman geçireceklerin sıcak giysilere ve nemli hava koşullarına hazırlıklı olmaları önemli.

Sonuç olarak, Perşembe günü parçalı bulutlu hava devam edecek ve sıcaklık iyice düşecek. Ancak dikkat edilmesi gereken en önemli nokta artan rüzgar hızı ve nem oranı olacak. Bu koşullara uygun hazırlıklar yapılarak hava şartlarına karşı tedbir alınmalı.


HABER MERKEZİ

 

 




Anahtar Kelimeler : 8, Şubat, 2024, Ordu, Hava, Durumu

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler