HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
7 Şubat 2024 Çarşamba Saat: 13:00

7 ŞUBAT 2024 ORDU HAVA DURUMU

7 Şubat 2024 Çarşamba günü Ordu’yu yaz havasını aratmayacak bir gün bekliyor.
7 ŞUBAT 2024 ORDU HAVA DURUMU

Bugün hava durumu için meteorolojik tahminlere göre, parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Sabah saatlerinde hava 18°C seviyesinde olacak ve hissedilen sıcaklık da 18°C olacak. Nem oranı %47 olacak ve rüzgar yönü belirtilmemiş, ortalama rüzgar hızı 19 km/sa olacak, maksimum rüzgar hızı ise 37 km/sa olacak.

Öğleden sonra sıcaklık biraz daha artarak 20°C'ye çıkacak ve hissedilen sıcaklık da 20°C olacak. Nem oranı %41'e düşecek, rüzgar yönü belirtilmemiş, ortalama rüzgar hızı 12 km/sa olacak ve maksimum rüzgar hızı 28 km/sa olacak.

Akşam saatlerinde sıcaklık tekrar düşecek ve 17°C olacak, hissedilen sıcaklık da aynı olacak. Nem oranı %45 olacak ve rüzgar yönü belirtilmemiş, ortalama rüzgar hızı 8 km/sa olacak, maksimum rüzgar hızı ise 20 km/sa olacak.

Gece ilerledikçe hava daha da soğuyacak ve 14°C'ye düşecek, hissedilen sıcaklık da aynı olacak. Nem oranı %62 olacak ve rüzgar yönü belirtilmemiş, ortalama rüzgar hızı 12 km/sa olacak, maksimum rüzgar hızı ise 19 km/sa olacak.

Gece ilerledikçe sıcaklık daha da düşecek ve 12°C'ye inecek, hissedilen sıcaklık da aynı olacak. Nem oranı %68 olacak ve rüzgar yönü belirtilmemiş, ortalama rüzgar hızı 10 km/sa olacak, maksimum rüzgar hızı ise 19 km/sa olacak.

Bu doğrultuda, gün boyunca parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. 

 

 




Anahtar Kelimeler : 7, ŞUBAT, 2024, ORDU, HAVA, DURUMU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler