HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
7 Şubat 2024 Çarşamba Saat: 12:28

O MEVKİ YAĞMUR SUYU ALT YAPISINA KAVUŞUYOR

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin Kurtuluş Mahallesi Köprübaşı mevki ve Konakbaşı mahallesi Özel Sanayi Sitesi'nde yeni inşa edilen dükkanlar için alt yapı yağmur suyu çalışmalarına başladı.
O MEVKİ YAĞMUR SUYU ALT YAPISINA KAVUŞUYOR

Bu çalışma ile özellikle sağanak yağmurlardan etkilenene bölgede suyun etkin bir şekilde yönetilmesini sağlayacak. Beton ve kutu menfezlerin kullanılacağı yaklaşık 1 kilometrelik yağmur suyu alt yapı çalışmalarının, 3 ay süreyle devam etmesi öngörülüyor.
“BÖLGENİN GENEL ALT YAPISINI GÜÇLENDİRMEYE YÖNELİK BİR ÇALIŞMA YAPIYORUZ”
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, özellikle sağanak yağmurların neden olduğu olumsuz etkileri en aza indirmek adına başlatılan alt yapı çalışmalarının önemine vurgu yaparak, “Kurtuluş Mahallesi Köprübaşı mevki ve Konakbaşı Mahallesi Özel Sanayi Sitesi'nde yer alan yeni dükkanların, sağlıklı bir alt yapıya sahip olmasıyla birlikte olası su baskınları ve taşkınların önüne geçmiş olacağız. Bu proje bölge halkının güvenliği, konforu ve yaşam kalitesi üzerinde olumlu bir etki oluşturacaktır. Ayrıca, sağlanacak alt yapı düzenlemeleri çevresel sürdürülebilirlik ve genel altyapının güçlendirilmesine katkı sağlayacaktır. Bu çalışmalar bölgedeki vatandaşların sağlığını, güvenliğini ve yaşam standartlarını artırmaya yönelik bir adım olduğunu belirtmek isterim.” dedi.
HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : O, MEVKİ, YAĞMUR, SUYU, ALT, YAPISINA, KAVUŞUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler