HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
7 Şubat 2024 Çarşamba Saat: 10:44

Çamaş’ın Siyasi Tarihinde Bir İlk

Çamaş'ın Ak Partili eski Belediye Başkanı Alahitdin Giden, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Çamaş Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olduğunu açıkladı.
Çamaş’ın Siyasi Tarihinde Bir İlk

Ordu’nun Çamaş ilçesinde Ak Parti’den girdiği 2014 Yerel Seçimlerinde yüzde 52 oy alarak Belediye Başkanı seçilen Alahitdin Giden ilçede 2 dönemdir aday gösterilmeyince partisi ile yolları ayırarak bağımsız Belediye Başkan adayı oldu. 2019 Yılında MHP ile Cumhur İttifakı adı altında seçim ortağı olan Ak Parti Çamaş ilçesinde MHP’li Mahmut Ayparçası’nı aday göstermiş ve seçimi yüzde 53,39’luk oy oranı ile almıştı. Ayparçası 2024 Yerel Seçimlerinde de yeniden Cumhur İttifakı adayı gösterilince partisinden istifa eden Ak Partili eski Başkan Alahitdin Giden Bağımsız aday olarak seçime girme kararı aldı. Alahitdin Giden'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile birlikte Çamaş’ın siyasi tarihinde ilk kez bağımsız bir aday Belediye Başkanlığı için yarışmış olacak.

 

Giden, yaptığı açıklamada, “Saygıdeğer Çamaşlıların istekleri doğrultusunda Çamaş Belediye Başkanlığı için bağımsız adaylığımı ilan ediyorum. Allah bu gecenin hürmetine yolculuğumuzu kolay ve hayırlı eylesin" diyerek adaylığını duyurmuş oldu.


HABER/ MUZAFFER ŞENSOY




Anahtar Kelimeler : Çamaş’ın, Siyasi, Tarihinde, Bir, İlk

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler