HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
6 Şubat 2024 Salı Saat: 17:30

TAKSİ ŞOFÖRÜNÜNÜN KATİLİNE AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET TALEBİ

Taksici Oğuz Erge'nin cinayet zanlısı olarak tutuklanan Delil Aysal hakkında, mahkeme tarafından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.
TAKSİ ŞOFÖRÜNÜNÜN KATİLİNE  AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET TALEBİ

Taksici Oğuz Erge'nin cinayet zanlısı olarak tutuklanan Delil Aysal hakkında, mahkeme tarafından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi. Olayın detayları ve delillerin değerlendirilmesi sonucunda, savcılık tarafından Delil Aysal'ın cezalandırılması için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildiği bildirildi.

Delil Aysal, Taksici Oğuz Erge'nin ölümüyle ilgili olarak tutuklanmış ve soruşturma devam ederken mahkemeye sevk edilmişti. Savcılık, Aysal'ın suçunu işlediğine dair yeterli delil bulunduğunu ve cinayetin işleniş şekli nedeniyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep ettiğini açıkladı.

Taksici Oğuz Erge'nin ailesi ve kamuoyu, adaletin yerine getirilmesi için yapılan bu talebi olumlu karşıladı ve adaletin tecelli etmesini umut ediyor. Mahkeme süreci devam ederken, Delil Aysal'ın geleceğiyle ilgili kararın adalet doğrultusunda verilmesi bekleniyor.




HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler