HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 16:03

ŞENLİKOĞLU’NUN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak İslam Alemi’nin kandilini tebrik etti.
ŞENLİKOĞLU’NUN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak İslam Alemi’nin kandilini tebrik etti.

Başkan Şenlikoğlu mesajında: “Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı mübarek üç ayların en kutlu gecelerinden bir tanesi olan Miraç Kandiline kavuşmanın hazzı, heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu mübarek gecede elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalıyız. Kardeşlik ve birlikteliğimizin güçlenmesine, insanî ve ahlâkî meziyetlerin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz. Yüreklerimizi kin ve nefret duygularından arındırmak, dostluklarımıza daha da önem vermek için bu mübarek geceyi büyük bir fırsat olarak görmeliyiz. Miraç yükseliştir, Miraç bir hedeftir. Bizler de içinde bulunduğumuz bu durumdan milletçe hep birlikte belirlenen hedef doğrultusunda hareket ederek inşallah kurtuluşa ereceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Giresunlu hemşerilerimiz ve aziz milletimiz olmak üzere tüm İslam Alemi’nin Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum.”




Anahtar Kelimeler : ŞENLİKOĞLU’NUN, MİRAÇ, KANDİLİ, MESAJI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler