HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 15:09

"Burası Salzburg Değil, Burası Ordu!"

Avrupa şehirlerini aratmayan güzellikteki Ordu, NTV Macerasever programının sunucusu Orkun Olgar tarafından övgü dolu sözlerle anıldı.
"Burası Salzburg Değil, Burası Ordu!"

NTV'de yayınlanan Macerasever programının sevilen sunucusu Orkun Olgar, Ordu'yu ziyaret etti ve Sırrı Paşa Caddesi'nde gerçekleştirdiği gezide şehrin güzelliği ve düzenine hayran kaldı. Olgar, "Burası Salzburg değil, burası Ordu!" diyerek şehrin Avrupa şehirlerini aratmayan güzelliğine dikkat çekti.

Ordu'da gezerken Avrupa'da gördüğü düzen ve dokunun korunduğunu belirten Olgar, şehirdeki uyumlu yapıları ve temizlik anlayışını övdü. Her şeyin birbiriyle uyumlu olduğunu, caddelerde karışık mimari yapılar, farklı renkler ve karmaşık tabela görüntülerinin olmadığını ifade etti. Türkiye genelinde şehirleşme ve temizlik konusunda pek çok yerin iyi durumda olmadığını vurgulayan Olgar, Ordu'da ise bu konuda hayranlık uyandıran bir düzen gördüğünü söyledi.

Olgar, şehrin genelindeki düzen, temizlik, özen ve şıklığın Türkiye'de alışık olmadığı bir güzellik olduğunu belirterek, "Sadece bu cadde dahi her şeyi çok güzel anlatıyor aslında." dedi.

Orkun Olgar'ın Ordu'ya yönelik övgü dolu sözleri, sosyal medyada geniş yankı buldu. Birçok kullanıcı, Ordu'nun güzelliğini ve Olgar'ın ifadelerini destekleyen yorumlar yaparak şehre olan hayranlıklarını dile getirdi.


HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : Burası, Salzburg, Değil, Ordu!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler