HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 12:32

Enver Yılmaz, Ata Sanayi Esnafıyla Buluşarak Projelerini Anlattı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Altınordu ilçesinde Ata Sanayi esnafını ziyaret ederek, alın teri ve emeğin ustalarıyla buluştu.
Enver Yılmaz, Ata Sanayi Esnafıyla Buluşarak Projelerini Anlattı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz, seçim kampanyası kapsamında Altınordu ilçesinde Ata Sanayi esnafıyla bir araya geldi. Günün ilk saatlerinde gerçekleşen ziyarette, Yılmaz, esnafın taleplerini dinleyerek projelerini anlattı.

Altınordu ilçesindeki Ata Sanayi esnafını ziyaret ederek güne başladıklarını belirten Yılmaz, alın teri ve emeğin ustalarıyla buluştuklarını ifade etti. Ziyaret sırasında esnafın sorunlarını dinleyen Yılmaz, yerel ekonomiyi destekleme ve esnafın yaşadığı sıkıntılara çözüm getirme sözü verdi.

Yılmaz, buluşma sırasında yaptığı açıklamada, "Anlattık, dinledik... Bazen güldük, bazen de dertleştik. Biz onları, onlar da bizi çok özlemiş. Ata Sanayi Esnafımıza söz verdik. Birlikte yürüyecek daha çok yolumuz var." ifadelerini kullanarak, seçim sürecinde esnafın yanında olacaklarını vurguladı.

Bu buluşma, Enver Yılmaz'ın yerel esnafı ziyaret ederek onların beklentilerini dinlemeye devam ettiği bir dizi etkinliklerden biri olarak dikkat çekiyor.





HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler