HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 11:24

6 Şubat'ta Türkiye'de Ortak Yayın Kararı

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremin yıl dönümü dolayısıyla, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından ortak yayın kararı alındı.
6 Şubat'ta Türkiye'de Ortak Yayın Kararı

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremin yıl dönümü dolayısıyla, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından onaylanan 28 saniyelik öncelikli yayın spotu, televizyonlar ve radyolarda 6 Şubat akşamı saat 19.00'da ortak yayınla sunulacak.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından hazırlanan spot, vatandaşların deprem bilincini pekiştirmeyi ve afetlere karşı farkındalık düzeyini artırmayı hedefliyor. Bu kapsamda, RTÜK tarafından onaylanan öncelikli yayın spotu, yayın kuruluşları tarafından 6 Şubat akşamı saat 19.00'da ortak yayında kullanılacak.

RTÜK'ten yapılan açıklamaya göre, spotun amacı, deprem ve afet konusundaki bilinci yükselterek toplumu bilinçlendirmek ve önlemler konusunda duyarlılığı artırmaktır. Yayın kuruluşları, üst kurulun internet sitesinden indirecekleri spotu kullanarak, Kahramanmaraş merkezli depremin yıl dönümünde ortak bir mesajı izleyicilere ulaştıracak.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : 6, Şubatta, Türkiyede, Ortak, Yayın, Kararı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler