HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
4 Şubat 2024 Pazar Saat: 14:48

İÇİNDEN ÇAM AĞACI GEÇEN BÜFE

Ordu’nun seyir terası Boztepe’de turizm işletmeciliği yapan Necat Avcı, kafe olarak işlettiği alanda çevre düzenlemesi kapsamında tadilat ve onarım yoluna gitti.
İÇİNDEN ÇAM AĞACI GEÇEN BÜFE

Çam ağaçlarının da içinde bulunduğu alanda çalışma yaptıran Necat Avcı, yaptığı büfenin içine çam ağacını da alarak hem yeşili korumuş oldu hem de dekoratif bir güzellik oluşturdu.


Ordu’nun Altınordu ilçesinde kent merkezine 6 kilometre uzaklıkta olan Boztepe’de turizm işletmeciliği yapan Avcı kardeşlerden Necat Avcı,  uzun yıllardır işletmeciliğini yaptığı kafeteryada çevre düzenlemesi kapsamında tadilat ve onarım çalışması başlattı. Çam ağaçlarının da bulunduğu alanda bir çam ağacının tadilat ve onarım çalışmalarına engel olması işlerini zorlaştırınca Necat Avcı’nın aklına bir fikir geldi. Ağacın gövdesini büfenin içerisinde, dallarının ise dışarıda kalabileceği şekilde çevre düzenleme çalışmalarını güncelleyen Avcı kardeşler,  sergiledikleri bu çalışma ile gün geçtikçe betonlaşan Boztepe’de hem yeşili korumuş oldu hem de görsel ve dekoratif bir güzellik oluşturarak görenlerin takdirini topladı. 


Bir ağacın ve yeşilliğin hiçbir çalışmaya engel olmadığını hatta dekoratif bir güzellik kattığını dile getiren Avcı, “dünyada ve ülkemizde bunun birçok örneği var. Biraz mantığımızı zorlayıp yeşile zarar vermeden güzel şeyler ortaya çıkarabiliriz. Bizde öyle yaptık. Tadilat çalışmaları kapsamında ağacı da çevre düzenlemesinin içine katıp yeşile zarar vermekten kaçındık.  Üstelik daha da güzel bir görüntü ortaya çıktı.“ Diye konuştu. 


Büfeyi görenler şaşkınlıklarını gizleyemese de, “son yıllarda iyice betonlaşmaya gidilen Boztepe’de yeşil bir nebze de korunmuş” dediler. 

Haber: Muzaffer ŞENSOY




Anahtar Kelimeler : İÇİNDEN, ÇAM, AĞACI, GEÇEN, BÜFE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler