HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
3 Şubat 2024 Cumartesi Saat: 17:48

"GECEMİ GÜNDÜZÜME KATARAK ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM"

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar'ın yeniden aday gösterilmesinin ardından sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayımladı.
"GECEMİ GÜNDÜZÜME KATARAK ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM"

Kibar yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:
"Kıymetli Hemşehrilerim,
Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle bir kez daha Fatsa Belediye Başkanı adayı olarak gösterildim.
Büyük bir heyecan ve sorumluluk duygusuyla Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti Genel Merkezimize ve teşkilatımızın değerli üyelerine saygı ve şükranlarımı sunuyorum.
Bu kutlu görevi üstlenerek, gecemi gündüzüme katarak çalışmaya devam edeceğimi belirtmek isterim.
Fatsa, benim için sadece bir şehir değil, aynı zamanda sevgi ve birlikte yaşama kültürünün simgesidir ve Fatsa sadece coğrafi sınırları ile değil insanları ile bir bütündür.
Hemşehrilerim, sizlere borcum büyük. Her birinize samimiyetiniz ve bana duyduğunuz güven için minnettarım. Bugüne dek birlikte yaşadığımız anılar, ortak paydamız olan şehrimize değer katan yol haritamız oldu.
Desteklerinizi, dualarınızı ve samimi katkılarınızı bekliyor, birlikte daha nice güzel projelere imza atmak için sabırsızlanıyor, hepinizi kalbi duygularımla, muhabbetle selamlıyorum."





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler