HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
3 Şubat 2024 Cumartesi Saat: 16:40

MUSTAFA HAMARAT'TAN SEÇİM MESAJI

Saat birde başlayan tanıtım toplantısı, Durugöl Recep Kara Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşiyor.
MUSTAFA HAMARAT'TAN SEÇİM MESAJI

Saat birde başlayan tanıtım toplantısı, Durugöl Recep Kara Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşiyor. Toplantıda 16 ilçe başkanı tanıtılacak. Toplantı, Ordu MHP Milletvekili Naci Şanlıtürk'ün konuşmasıyla başladı.

Şanlıtürk'ün ardından söz alan AK Parti Milletvekili Mustafa Hamarat, üyeleri ve vatandaşları selamladıktan sonra şu sözlerle devam etti: "Bu yürüyüşümüz, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde devam ediyor. Bu ne güzel bir hizmet, bu ne güzel bir yaklaşım diye kurulan AK Parti'nin 20 yılı aşmasına rağmen yılmadan devam ediyoruz. Aşkla çalışan, yorulmaz diyerek yeni vizyonla tecrübeli kadroyla yolumuza devam ediyoruz.

Milletimizle aramıza kimseyi almıyoruz. Bizim karşımıza birileri koltuk kavgası yaparken, biz Cumhur İttifakı olarak koltuk kavgası yapmadan sadece hizmet için siyaset yapan bir kadroyuz. Birileri 'kaldığımız yerden' diye hikayeler okuyabilir, ama biz kalmadığımız, yorulmadığımız yerden yolumuza devam ediyoruz. Bayrağı yere düşürmemek için dua ediyoruz. Milletimiz bizim yerimize başkasını düşünmüyor.

Milletimizden aldığımız duygu budur. İnşallah 31 Mart akşamı tekrardan kazanma coşkusunu yaşarken, tekrar sorumluluk duygusuyla yolumuza devam edeceğiz. Beş yıl yorulmadan, tecrübeli kadromuzla yolumuza devam diyoruz. Karşımızdakilere de şu mesajı veriyoruz: Millet için siyaset yapmak isterseniz, milletimiz burada. Koltuk kavgası yapmayın, siyaset için siyaset yapın. Bize engel olmayın, bizim karşımıza çıkmayın. Karşımıza çıkmaya çalışan her şeyin karşısına çıkacağız birlik ve beraberlik içinde devam edeceğiz. Biz dünyanın nerede mazlum varsa arkasındayız."


HABER MERKEZİ

 




Anahtar Kelimeler : AK, PARTİ, ORDU, İLCE, ADAYLARINI, TANİTİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler