HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
3 Şubat 2024 Cumartesi Saat: 12:31

3 ŞUBAT 2024 ORDU HAVA DURUMU

3 Şubat 2024 Cumartesi günü Ordu’da hava nasıl olacak? Detaylar haberimizde…
3 ŞUBAT 2024 ORDU HAVA DURUMU

Ordu'da 3 Şubat Cumartesi günü karmaşık hava koşullarıyla karşılaşacak. Sabah saatlerinde başlayan yağmur, şehirde nem oranını yükseltirken, termometreler 9°C'yi gösteriyor. Hava sıcaklığı ile hissedilen sıcaklık arasında pek bir fark olmayacak.

Öğle saatlerinde yağmurlu hava devam edecek. Sıcaklık bir derece artarak 10°C'ye yükselecek. Nem oranı da hafifçe azalacak ancak hava hala serin olacak. Rüzgarın etkisiyle hissedilen sıcaklık, özellikle 12.00 - 15.00 saatleri arasında dikkat çekecek.

İkindi saatlerinde hava bulutlu bir seyre bürünecek. Sıcaklık 8°C'ye düşerken, rüzgarın etkisiyle hissedilen soğuk daha belirgin hale gelecek. Ortalama rüzgar hızı saatte 5 km olacak.

Akşam saatlerine yaklaşıldıkça bulutlar yoğunlaşacak. Sıcaklık 7°C'ye gerilerken, nem oranı yüzde 83'e çıkacak. Rüzgarın etkisiyle ortaya çıkan hissedilen soğuk, dışarıda uzun süre kalmayı zorlaştırabilir.

Gece saatlerine doğru bulutlar hala gökyüzünü kaplamaya devam edecek. Sıcaklık 6°C'ye kadar düşerken, rüzgarın etkisiyle hissedilen soğuk daha da artacak. Maksimum rüzgar hızı 18 km/sa olacak.


HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : 3, ŞUBAT, 2024, ORDU, HAVA, DURUMU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler