HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Şubat 2024 Perşembe Saat: 23:00

Enver Yılmaz: "Tahribatı Yerinde Tespit Ediyoruz'!

Enver Yılmaz: "Tahribatı Yerinde Tespit Ediyoruz, Göreve Geldiğimizde Hepsini Gidereceğiz"
Enver Yılmaz: "Tahribatı Yerinde Tespit Ediyoruz'!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Altınordu ilçesinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri sırasında vatandaşlarla bir araya gelerek şehrin sorunlarına dair projelerini paylaştı. Yaptığı net açıklamalarla dikkat çeken Yılmaz, halkın ilgisiyle karşılaştı.

Süleyman Felek Caddesi'nde gerçekleşen esnaf ziyaretleri sırasında vatandaşlarla sohbet eden Enver Yılmaz, "Ordu'nun sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla esnaf ziyaretlerine ağırlık veriyoruz. Şehrimizin ana caddelerinde 5 gündür devam eden bu ziyaretlerle vatandaşlarımızla birebir iletişim kuruyoruz. İlerleyen günlerde ikamet etmek suretiyle Ünye, Fatsa ve diğer ilçelerde de benzer etkinliklerimizi sürdüreceğiz." dedi.

Açıklamalarında İYİ Parti'nin ilçe belediye başkan adayları hakkında da konuşan Yılmaz, adayların genel merkez tarafından belirlendiğini ifade ederek, "Biz sadece belirlenen isimleri tanıtıyoruz. Diğer siyasi partilerin adaylarını açıklamasını bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Esnaf ziyaretleri sırasında gösterilen ilgi ve desteğin kendilerini memnun ettiğini vurgulayan Enver Yılmaz, birlik ve beraberlik içinde şehrin sorunlarına çözüm bulacaklarına olan inancını dile getirdi.



HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : Enver, Yılmaz:, "Tahribatı, Yerinde, Tespit, Ediyoruz'!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler