HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Şubat 2024 Perşembe Saat: 22:37

GÜLER BU SEFERDE ÜNYE ZİYARETİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı İle Ünye'yi Gezdi.
GÜLER BU SEFERDE ÜNYE ZİYARETİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ile birlikte Ünye'yi gezdi. Yapılan açıklamada, Ünye'nin sert suyu, mert insanları ve yiğitler yurdunu ziyaret etmenin memnuniyet verici olduğu vurgulandı.

Güler, Ünye'deki başarıları anlatarak, 248 kilometre asfalt ve beton yol çalışmasının tamamlandığını ve 201 kilometre yeni içme suyu hattının bağlandığını ifade etti. Bu başarıların Ünye'nin daha modern ve yaşanabilir bir şehir olmasına katkı sağladığını belirtti.

Ayrıca, Güler "Bizim için aslolan vefadır, birlikteliktir" diyerek Cumhur İttifakı'nın değerli ortağı MHP Ünye İlçe Başkanlığı'na ziyarette bulundu. Tekkiraz İtfaiye İstasyonu'nun hizmete açılması ve Ahmet Cemal Mağden Huzurevi ziyareti gibi etkinliklerle toplumsal dayanışma ve vefa kültürüne vurgu yapıldı.

Ünye'nin mahallelerinde ve sanayi bölgelerinde yapılan ziyaretlerde esnaf ve işçilerle bir araya gelerek, yapılan çalışmalara dair bilgi verildi. Güler, Ünye'nin 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı'na verdiği destek için teşekkür ederken, birlik ve beraberlik vurgusuyla "daha çok çalışacağız, birlikte kazanacağız" mesajını iletti.



HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler