HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
1 Şubat 2024 Perşembe Saat: 13:08

KONFORLU VE ÖMÜRLÜK YOLLAR!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 İlçede 165 Bin Metreküp Taş Duvar İle Yolları Koruma Altına Aldı.
KONFORLU VE ÖMÜRLÜK YOLLAR!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, ulaşım hizmetlerini geliştirmek ve yolların ömrünü uzatmak amacıyla 5 yıl içinde 19 ilçede toplamda 165 bin metreküp taş duvar çalışması gerçekleştirdi. Özellikle zorlu coğrafi şartlara sahip alanlarda, dik ve engebeli arazi şartlarından kaynaklanabilecek toprak kaymalarını engellemek adına yapılan bu duvar imalatları, asfalt ve beton yolları koruma altına aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'in liderliğinde yürütülen çalışmalarla, özellikle yağışlı havalarda oluşabilecek olumsuz durumlar önceden engellenerek ulaşım hizmetlerinin aksamaması sağlandı. Yapılan taş duvarlar ve betonarme duvarlar, Ordu'nun coğrafi zorluklarına rağmen en uzak mahallelerde bile güvenli bir ulaşım altyapısı oluşturmayı hedefledi.

Vatandaşlar, yapılan çalışmaların sadece yolların konforunu artırmakla kalmayıp aynı zamanda güvenliği de sağladığını belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve emeği geçen tüm çalışanlara teşekkürlerini iletti. Bu tür altyapı projeleri ile Ordu'nun modern ve dayanıklı bir ulaşım ağına kavuşması hedefleniyor.



HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : KONFORLU, VE, ÖMÜRLÜK, YOLLAR!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler