HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Şubat 2024 Perşembe Saat: 13:05

ÜNYE’YE 5 YILDA DEV YATIRIM!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye İlçesi Altyapısına 80 Milyon TL'lik Dev Yatırım Gerçekleştirdi.
ÜNYE’YE 5 YILDA DEV YATIRIM!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'in liderliğindeki belediye, Ordu'nun 19 ilçesinde altyapıdan üstyapıya bir dizi projeyi hayata geçirmeye devam ediyor. Özellikle su ve kanalizasyon alanında önemli adımlar atan Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), geride kalan 5 yıl içinde Ünye ilçesine yaklaşık 80 milyon TL'lik yatırım gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesine yapılan bu yatırımların, tarihin en büyük altyapı hamlesi olduğunu belirtiyor. Bu süreçte tamamlanan projeler arasında 206 km sağlıklı içme suyu hattı, 30 km kanalizasyon hattı, 2 km yağmur suyu hattı, 9 adet içme suyu deposu, 2 adet su alma yapısı, 3 adet sondaj ve 2 adet foseptik çalışması bulunuyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'in talimatları doğrultusunda hayata geçirilen bu yatırımlar, Ünye ilçesinin altyapısını güçlendirmenin yanı sıra bölge halkının yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Bu dev yatırımlarla birlikte Ünye, modern altyapıya kavuşarak daha sağlıklı ve güvenli bir çevreye sahip olacak.



HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : ÜNYE’YE, 5, YILDA, DEV, YATIRIM!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler