HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Şubat 2024 Perşembe Saat: 12:36

ASKOM Toplantısı Sağlık Hizmetlerinin Koordinasyonunu Güçlendirdi!

Ordu İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Dursun Tüzün başkanlığında düzenlenen ASKOM toplantısı, ilin sağlık hizmetlerini daha etkin bir şekilde koordine etmek ve kalitesini artırmak amacıyla önemli kararların alındığı bir platform oldu.
ASKOM Toplantısı Sağlık Hizmetlerinin Koordinasyonunu Güçlendirdi!

Toplantıya Sağlık İl Müdürlüğü ve ilgili birimlerin yanı sıra, kamu hastaneleri başhekimleri, başhekim yardımcıları ve acil servis sorumlu hekimleri de katılım gösterdi.

Toplantının gündeminde; sağlık hizmetlerinin koordinasyonu, hasta sevk akışı düzenlemeleri, uygunsuz sevk denetimleri, gereksiz sevklerin incelenmesi ve çözüme kavuşturulması gibi kritik konular bulunuyordu. Sağlık hizmetlerinin etkin bir şekilde yönetilmesi ve koordine edilmesi için alınacak kararların belirlendiği bu toplantı, sağlık alanındaki aktörleri bir araya getirerek işbirliğini güçlendirmeyi amaçladı.

Ordu'da sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak ve sağlık altyapısını güçlendirmek hedefiyle yapılan ASKOM toplantısında alınan kararlar, ilgili birimler arasında işbirliğini artırmayı, uygunsuz sevkleri denetlemeyi ve çözüme kavuşturmayı amaçlıyor. Toplantı sonuçlarıyla birlikte, Ordu'da sağlık hizmetlerinin daha etkin ve koordineli bir şekilde sunulması hedefleniyor.



HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler