HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
31 Ocak 2024 Çarşamba Saat: 15:33

GÜNEŞİ GÖREN DIŞARI ÇIKTI

Zorlu kış şartlarından şikayetci olan Ordulu vatandaşlar, 31 Ocak günü Altınordu’da adeta yaz gününü geçirdi.
GÜNEŞİ GÖREN DIŞARI ÇIKTI

Ordu’da yaşayan vatandaşlar bugün güne 8 °C derece ile uyandı. Normal şartlarda soğuk bir havanın hakim olması beklenirken güneşin ısıttığı yerler daha yoğundu. 65 yaş üstünün kış güneşini görmesi ile birlikte Ceren Özdemir meydanı ve Merkez Postane civarı kalabalıktan yürünemez hale geldi.


GÖLGE SOĞUK, GÜNEŞ SICAK

Gencinden yaşlısına herkes bu soğuk kış günlerinde güneşi görmesiyle birlikte AVM ve Fidangöre alışveriş yapmaya çıktı. Fidangör’de alışagelmişten fazlasıyla gözlemlenen insan kalabalığı haliyle şehir merkezinde trafiğe sebep oluyor. Trafik polisleri trafiği yönlendirmek adına günün erken saatlerinde dışarı çıktı. Hem trafiği yönlendiriyor hem de Ordulu vatandaşların güvenliği için mesaiye erken start verildi. Fidangör’de yaya fazlalığı şehir içinde ki araba yoğunluğunu daha fazla arttırıyor.


OKUL ALIŞVERİŞİ

İlkokulların açılmasına 5 gün kala çocuklu aileler eksik malzemeler için Fidangör ve Avm’ye akın etti. Çocuklu aileler havanın güzel olması ile birlikte tatilinin son günlerini AVM’nin eğlence katında çıkartı. Birçok etkinliğin ardından okul hazırlıklarını tamamlayan aileler çocukları ile birlikte heyecanla 5 Şubat günü okullarının açılmasını bekliyor.


MUHABİR/FIRATCAN GÜL




Anahtar Kelimeler : GÜNEŞİ, GÖREN, DIŞARI, ÇIKTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler