HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
31 Ocak 2024 Çarşamba Saat: 13:20

YAŞLI KADINA POLİSLERDEN YARDIM ELİ

Toprak evinin damını kardan temizlemeye çalışan kadına polisler yardım etti
YAŞLI KADINA POLİSLERDEN YARDIM ELİ

 

"ALLAH HEPSİNDEN RAZI OLSUN"

Yüksekova’da etkili olan kar yağışı köy yollarını ulaşıma kapatırken, tek katlı evlerin ise adeta kara gömülmesine neden oldu. İlçede kar kalınlığı, yaklaşık 1 metreye ulaştı.Esenyurt Mahallesi’nde Gülay Kömür ve 3 çocuğunun yaşadığı tek katlı toprak evin damında ise zaman zaman yapılan temizliğe rağmen yaklaşık yarım metre kar birikti.

Kömür, kar küreğini alarak dama çıkıp temizlik yapmaya başladı. Bu sırada mahalleden geçen İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nde görevli 3 Polis memuru, Kömür’ün zorlandığını görünce hemen yardıma koştu.

Ekipteki 2 erkek polis, hemen dama çıkarak karı temizleyip Kömür ailesini yaşadıkları bu sıkıntıdan kurtardı. Eşini 7 yıl önce trafik kazasında kaybettiğini, 2’si kız, 3 çocuğunu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan aldığı destekle okuttuğunu belirten Gülay Kömür, “Kar temizliği yaparken, evimin önünden geçen polisler selam vererek yardıma ihtiyacımın olup olmadığın sordular. Ardından da hemen yardıma koştular. Ellerine aldıkları kar kürekleriyle damdaki karı temizlediler. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

Polis memuru Ahmet Turan Şeker, “Yoldan geçerken, bir ablamızın damda kar temizlediğini gördük. Sorduk, ‘Yardıma ihtiyacın var mı diye.’ Kendisinin eşi yokmuş. Biz de küreklerimiz alıp ablamızın yardımına koştuk” diye konuştu.

BHA




Anahtar Kelimeler : YAŞLI, KADINA, POLİSLERDEN, YARDIM, ELİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler