HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
31 Ocak 2024 Çarşamba Saat: 12:49

Hüseyin Tavlı, Pazar Ziyaretlerini Gerçekleştirdi!

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, bugün gerçekleştirilen Pazar ziyaretlerinde el emeğiyle emeğiyle bereketini harmanlayan köylü pazarcılarına destek verdi.
Hüseyin Tavlı, Pazar Ziyaretlerini Gerçekleştirdi!

Kapalı pazar yerinde düzenlenen ziyarete AK Parti İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Başkan Tavlı, köylü pazarcılarına yönelik ilgiyle dikkat çekti. Ziyaret sırasında yapılan sohbetlerde, pazarcılara hayırlı işler dileyen Tavlı, Allah'tan bol kazançlar temennisinde bulundu. Ziyaret amacının, köylü pazarcılarına destek olmak ve onların emeğini takdir etmek olduğunu tavlı, pazaryerinde bulundukları el emeğinin bereketliliğine vurgu yaptı.

AK Parti İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan ve yönetim kurulu Üyeleriyle birlikte ziyaret, yerel esnaf ve adaylar arasında olumlu bir atmosfer oluştu. Başkan Tavlı'nın samimi ifadeleri, pazarcılar arasında duygularla karşılandı. Ziyaretin ardından Başkan Tavlı ve beraberindekiler, pazarcılara teşekkür ederek Pazar gününün bereketli ve bol kazançlarla geçirmelerini temenni etti.



HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler