HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
31 Ocak 2024 Çarşamba Saat: 12:03

"Enver Yılmaz'ın Ziyaretlerinden Hiç Mola Yok:

Enver Yılmaz, Altınordu'da Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor: "Taş Üstüne Taş Koymak İçin Yola Çıktık" İfadelerini kullandı.
"Enver Yılmaz'ın Ziyaretlerinden Hiç Mola Yok:

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Altınordu ilçesindeki esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Yapılan ziyaretlerde Yılmaz, projelerini paylaşarak hemşehrilerine hitap ediyor.

Enver Yılmaz, Altınordu'da gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde, "Biz lafın üstüne laf değil, taş üstüne taş koymak için yola çıktık. Bugüne kadar hemşehrilerimize ne söz verdik, bundan sonra da görünür her sözü yerine kurulu halde devam ediyor" dedi.

Yılmaz, Ordu için çalışmak ve üretmeye odaklanacaklarını vurgulayarak, "Kaldığımız yerden devam ediyoruz. Ordu için daha yaşanabilir, daha güzel bir gelecek için projelerimizle yola çıktık. Hemşehrilerimizin desteği ile birlikte şehrimizi daha ısıtıcı taşıyacağımıza başlangıç şeklinde" şeklinde konuştu.

Seçim işlemleri esnaf ziyaretlerine özel bir önem veren Yılmaz, esnafın toplantılarını dinleyerek yerel yönetimde işbirliği ve dayanışmayı vurguluyor. Hemşehrilerine seslenen Enver Yılmaz, "Ordu için daha fazla hizmet, daha fazla kalkınma için birlikte çalışmak" kullanarak seçim sürecindeki kararlılığını belirtiyor.



HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler