- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
KİBAR’DAN SİNEMA KEYFİ!

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar, yarıyıl tatilini değerlendirmek isteyen çocukları sevindirecek bir sürprizi sosyal medya hesaplarından duyurdu.
Kibar, "Sevgili çocuklar, yarıyıl tatili karne hediyemiz Rafadan Tayfa-Galaktik Tayfa bugün ve yarın sizlerle buluşuyor. Popcornlar bizden, sinemanın keyfini çıkarmak sizden." mesajıyla çocukları Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'ne davet etti.
31 Ocak ve 1 Şubat 2024 tarihlerinde düzenlenecek film gösterimleri her gün iki seans halinde gerçekleşecek. İlk seans saat 14.00'te, ikinci seans ise saat 19.00'da başlayacak. Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek etkinlik, çocukların yarıyıl tatilini eğlenceli ve keyifli bir şekilde geçirmelerine olanak sağlayacak. Popcornlar da etkinlik tarafından karşılanacak.
HABER METNİ