HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
30 Ocak 2024 Salı Saat: 19:56

ÜNLÜ TEKNİK DİREKTÖR'ÜN KIZI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 31 Mart'taki yerel seçimlerde yarışacak 200'den fazla adayını açıkladı.
ÜNLÜ TEKNİK DİREKTÖR'ÜN KIZI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

İzmir'deki adaylar da netleşti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yeniden aday gösterilmedi ve yerine Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak belirlendi.

İzmir'deki ilçelerde de adaylar belirlendi. Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndaki değişim, ilçelere de yansıdı. CHP'nin yönetimindeki 23 belediyenin 20'sinde mevcut belediye başkanları aday gösterilmedi. Yalnızca Dikili, Seferihisar ve Selçuk'ta mevcut belediye başkanları yerini korudu.

ÇEŞME’DE ADAY ÜNLÜ TEKNİK DİREKTÖR’ÜN KIZI OLDU

Karşıyaka Belediye Başkan Adayı olarak Behice Yıldız İşçimenler Ünsal belirlendi. Çeşme'de ise ünlü teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli aday oldu.

Diğer ilçelerde ise şu isimler aday gösterildi: Bornova'da Ömer Ekşi, Bayraklı'da İrfan Önal, Buca'da Görkem Duman, Konak'ta Nilüfer Çınarlı Mutlu, Urla'da Selçuk Balkan ve Foça'da Saniye Bora Fıçı. Aday gösterilenlerin 9'u kadın, 12'si ise 40 yaş altı.

2019 seçimlerinde diğer partilerin kazandığı 6 ilçede de adaylar belirlendi: Aliağa'da Çağatay Güç, Bayındır'da Davut Sakarsu, Bergama'da Tanju Çelik, Kınık'ta Sema Bodur, Kiraz'da Nasuh Coşkun ve Tire'de Hayati Okuroğlu.

LAL DENİZLİ KİMDİR?

Lal Denizli, 1991 doğumlu. Mustafa Denizli ve Çiğdem Kayalı'nın kızı. Pierre Loti Fransız Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü'nü bitirdi ve ardından Uluslararası İlişkiler üzerine yüksek lisans yaptı. CHP Gençlik Kolları'nda aktif olarak çalışıyor.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler