- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
ÜNLÜ TEKNİK DİREKTÖR'ÜN KIZI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

İzmir'deki adaylar da netleşti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yeniden aday gösterilmedi ve yerine Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak belirlendi.
İzmir'deki ilçelerde de adaylar belirlendi. Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndaki değişim, ilçelere de yansıdı. CHP'nin yönetimindeki 23 belediyenin 20'sinde mevcut belediye başkanları aday gösterilmedi. Yalnızca Dikili, Seferihisar ve Selçuk'ta mevcut belediye başkanları yerini korudu.
ÇEŞME’DE ADAY ÜNLÜ TEKNİK DİREKTÖR’ÜN KIZI OLDU
Karşıyaka Belediye Başkan Adayı olarak Behice Yıldız İşçimenler Ünsal belirlendi. Çeşme'de ise ünlü teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli aday oldu.
Diğer ilçelerde ise şu isimler aday gösterildi: Bornova'da Ömer Ekşi, Bayraklı'da İrfan Önal, Buca'da Görkem Duman, Konak'ta Nilüfer Çınarlı Mutlu, Urla'da Selçuk Balkan ve Foça'da Saniye Bora Fıçı. Aday gösterilenlerin 9'u kadın, 12'si ise 40 yaş altı.
2019 seçimlerinde diğer partilerin kazandığı 6 ilçede de adaylar belirlendi: Aliağa'da Çağatay Güç, Bayındır'da Davut Sakarsu, Bergama'da Tanju Çelik, Kınık'ta Sema Bodur, Kiraz'da Nasuh Coşkun ve Tire'de Hayati Okuroğlu.
LAL DENİZLİ KİMDİR?
Lal Denizli, 1991 doğumlu. Mustafa Denizli ve Çiğdem Kayalı'nın kızı. Pierre Loti Fransız Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü'nü bitirdi ve ardından Uluslararası İlişkiler üzerine yüksek lisans yaptı. CHP Gençlik Kolları'nda aktif olarak çalışıyor.