HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Ocak 2024 Pazartesi Saat: 15:08

"Ayrıldığı Partiye İncitici Bir Konuşmada Bulunmadı"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün aday tanıtım toplantısına katılmak üzeri Ordu'ya geldi.
"Ayrıldığı Partiye İncitici Bir Konuşmada Bulunmadı"

Akşener, toplantıda Enver Yılmaz ve diğer ilçe belediye başkanı adaylarının resmi tanıtımının yapılacağını belirterek büyük bir heyecan içinde olduğunu ifade etti. Konuşmasında, Yılmaz'ın birlikte milletvekilliği yaptığı ve belediye başkanlığı görevini üstlendiği bir isim olduğunu vurgulayarak, aynı zamanda Ordulu olmasının önemine değindi.

Devamında, Yılmaz'ın devlet hizmetlerinde ve belediye başkanlığı görevindeki tecrübelerine vurgu yaparak, kendisinin de AK Parti'nin kurucu üyelerinden biri olduğunu ancak bazı nedenlerle ayrıldığını belirtti. Akşener, iktidar döneminde AK Parti'yi eleştirmeye başladığını ve Yılmaz'ın ise ayrıldığı partiye karşı incitici bir konuşmada bulunmadığını dile getirdi.

Adaylığını destekleyen herkese teşekkür ederken, Ordulu seçmenlerin herhangi bir siyasi görüşe sahip olmalarından bağımsız olarak hizmet odaklı bir yaklaşımı benimsediklerini ve Yılmaz'a destek olacaklarını belirtti. Akşener, Yılmaz'ın belediye başkanlığı sürecinde şeffaf bir yönetim sergileyeceğini ve Orduluların taleplerini dikkate alarak adil bir şekilde hizmet edeceğini vurguladı.

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler