HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Ocak 2024 Pazartesi Saat: 08:30

Uraloğlu: İzmir’i hızlı trenle tanıştıracağız!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “İzmir'de AK Parti iktidarlarımız zamanında tam 215 milyar liralık ulaşım yatırımı yaptık.
Uraloğlu: İzmir’i hızlı trenle tanıştıracağız!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarları döneminde İzmir'e yapılan 215 milyar liralık ulaşım yatırımını vurgulayarak, İzmir'in ulaşım ihtiyacını iyi bildiklerini ifade etti. Bakan Uraloğlu, İzmir'in 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın adayı Hamza Dağ ile devam edeceğini belirtti.

Bakan Uraloğlu'nun konuşmasından bazı önemli noktalar şu şekilde:

  • İzmir'de AK Parti iktidarları zamanında 215 milyar liralık ulaşım yatırımı yapıldı.
  • İzmir Şehir Hastanesi'nin ve bağlantı yollarının İzmirlilere hayırlı olmasını diledi.
  • İzmir'in ulaşım ihtiyacını iyi bildiklerini ve yapılan ve planlanan projeler olduğunu ifade etti.

İzmir'de gerçekleştirilen ulaşım yatırımlarını sıralayarak, İstanbul - İzmir Otoyolu, Konak Tünelleri, Menemen Aliağa Çandarlı Otoyolu gibi projeleri hatırlattı.


Yüksek hızlı trenin İzmir'de sabırsızlıkla beklenildiğini belirterek, hızlı trenin inşaatının hızlı bir şekilde devam ettiğini ve İzmir'i Ankara'ya 3,5 saatte güvenle ulaştıracaklarını söyledi.


İzmir'de Banliyö Sistemi projesini hayata geçirdiklerini, Adnan Menderes Havalimanı'nın terminal binasını yaptıklarını ve Sabuncubeli Tüneli'ni tamamladıklarını belirtti.


İzmir'in çevre yolu ihtiyacını, şehir içerisindeki ulaşım ihtiyaçlarını ve İzban'ın Bergama'ya kadar götürülmesi taleplerini bildiklerini ve planladıklarını ifade etti.


İzmir'de, AK Parti iktidarları döneminde 215 milyar liralık ulaşım yatırımı yapıldığını vurgulayarak, Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Adayı Hamza Dağ'a destek çağrısı yaptı.

Bakan Uraloğlu, İzmirlilere Cumhur İttifakı'nın adayı Hamza Dağ'a destek verme çağrısında bulunarak, İzmir için birlikte çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.


HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler