- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
Fındık Fiyatı
Uraloğlu: İzmir’i hızlı trenle tanıştıracağız!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarları döneminde İzmir'e yapılan 215 milyar liralık ulaşım yatırımını vurgulayarak, İzmir'in ulaşım ihtiyacını iyi bildiklerini ifade etti. Bakan Uraloğlu, İzmir'in 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın adayı Hamza Dağ ile devam edeceğini belirtti.
Bakan Uraloğlu'nun konuşmasından bazı önemli noktalar şu şekilde:
- İzmir'de AK Parti iktidarları zamanında 215 milyar liralık ulaşım yatırımı yapıldı.
- İzmir Şehir Hastanesi'nin ve bağlantı yollarının İzmirlilere hayırlı olmasını diledi.
- İzmir'in ulaşım ihtiyacını iyi bildiklerini ve yapılan ve planlanan projeler olduğunu ifade etti.
İzmir'de gerçekleştirilen ulaşım yatırımlarını sıralayarak, İstanbul - İzmir Otoyolu, Konak Tünelleri, Menemen Aliağa Çandarlı Otoyolu gibi projeleri hatırlattı.
Yüksek hızlı trenin İzmir'de sabırsızlıkla beklenildiğini belirterek, hızlı trenin inşaatının hızlı bir şekilde devam ettiğini ve İzmir'i Ankara'ya 3,5 saatte güvenle ulaştıracaklarını söyledi.
İzmir'de Banliyö Sistemi projesini hayata geçirdiklerini, Adnan Menderes Havalimanı'nın terminal binasını yaptıklarını ve Sabuncubeli Tüneli'ni tamamladıklarını belirtti.
İzmir'in çevre yolu ihtiyacını, şehir içerisindeki ulaşım ihtiyaçlarını ve İzban'ın Bergama'ya kadar götürülmesi taleplerini bildiklerini ve planladıklarını ifade etti.
İzmir'de, AK Parti iktidarları döneminde 215 milyar liralık ulaşım yatırımı yapıldığını vurgulayarak, Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Adayı Hamza Dağ'a destek çağrısı yaptı.
Bakan Uraloğlu, İzmirlilere Cumhur İttifakı'nın adayı Hamza Dağ'a destek verme çağrısında bulunarak, İzmir için birlikte çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.
HABER MERKEZİ

