HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Ocak 2024 Pazartesi Saat: 08:20

"Toprak Değil, Gönlümüzde Sonsuz Bir Parlaklık Bıraktı!"

Sakarya'da geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Amasyalı Polis Memuru Cengiz Parlak, bugün Merzifon ilçesinde düzenlenen duygusal bir cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
"Toprak Değil, Gönlümüzde Sonsuz Bir Parlaklık Bıraktı!"

Merzifon Polis Şehitliği'nde düzenlenen törende, Şehit Cengiz Parlak için dualar eşliğinde toprağa verildi.

Merzifon ilçesindeki Kara Mustafa Paşa Camii'nde düzenlenen cenaze törenine, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali Yılmaz Doruk, Savunma Sanayii Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İhsan Kaya, Milletvekilleri Haluk İpek, Hasan Çilez, Reşat Karagöz, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Caner Tayfur, Merzifon Kaymakamı Ali Güldoğan, Merzifon 5. Ana Jet Üs Komutanı Tuğg. Mete Kuş, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidimiz Cengiz Parlak için ilk tören, Merzifon İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleştirildi. Törende, şehidin özgeçmişi okunurken, Şehit Polis Memuru Cengiz Parlak ve tüm şehitler için dualar edildi. Öğle namazının ardından Kara Mustafa Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından, şehidin naaşı dualar eşliğinde Merzifon Polis Şehitliği'ne defnedildi. Define töreninin sonunda Şehidimizin ailesine, Vali Yılmaz Doruk tarafından Şanlı Türk Bayrağımız takdim edildi.

Cenaze töreninin ardından Vali Yılmaz Doruk, bir kez daha şehidin ailesine baş sağlığı ve sabır dileklerini iletti.



HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler