HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Ocak 2024 Cumartesi Saat: 14:49

Mehmet Cemal Savaşken, OBB Adaylığını Duyurdu!

Mehmet Cemal Savaşken, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı İçin Adaylığını Duyurdu.
Mehmet Cemal Savaşken, OBB Adaylığını Duyurdu!

Ordu'nun kalkınması ve gelişimi için çeşitli projeler geliştiren Mehmet Cemal Savaşken, Cumhuriyet Halk Partisi'nden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu basın açıklamasıyla duyurdu. Savaşken, adaylık sürecinde yaptığı çalışmaları ve hedeflerini paylaştığı açıklamasında şu önemli noktalara vurgu yaptı:

  1. Metrobüs Hattı Projesi: Ünye il sınırından Havaalanına kadar yapılacak metrobüs hattı ile şehrin toplu taşımacılık ana omurgasını inşa edeceklerini belirtti. Bu proje ile sahil ilçelerinin birbirine entegre edileceğini ve hemşerilerin önemli noktalara kısa sürede ulaşımını sağlayacaklarını ifade etti.


  2. Ucuz Toplu Konutlar: Kırsal ilçelerde düşük fiyat politikasıyla 150 ile 250 konut arasında siteler inşa edeceklerini söyleyen Savaşken, maliyeti düşük tutarak bu konutları ilçe sakinlerine kazandıracaklarını açıkladı.


  3. Kentsel Dönüşüm: 40-50 yıl ve daha eski mahallelerde kentsel dönüşüme giderek sokak ve caddeleri genişleteceklerini belirten Savaşken, bu sayede otopark ve altyapı sorununu çözeceklerini ifade etti.


  4. Yayla Futbol Tesisleri: Yaylalarda futbol tesisleri oluşturarak ulusal ve uluslararası futbol takımlarını Ordu'da kampa almayı planladıklarını dile getirdi. Bu projeyle Ordu turizmine yeni bir ivme kazandırmayı hedefliyorlar.

Ayrıca, doğanın, denizin ve yaban hayatının korunacağını, yeni iş alanları ve mesleki eğitim kursları açacaklarını belirten Savaşken, Ordulu esnaflara ve üreticilere destek olacaklarını söyledi. Projelerini detaylı bir şekilde halka anlatmak için çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti. Aday adaylık sürecinde sendikalar, sivil toplum örgütleri, yerel esnaf, emekliler, gençler ve kadınlarla görüşmeler yaparak taleplerini dinlediklerini ve göreve geldiklerinde detaylı olarak ilgileneceklerini belirtti. Savaşken, partisinin kendisini aday göstermesi durumunda Ordu'yu kazanacaklarına inandığını ve 3 dönem yönetmeye talip oldukları Ordulu'yu projeleri, vizyonu, mesleki tecrübesi ve gençliğiyle kısa sürede Avrupa şehirleri seviyesine çıkaracaklarına inandığını paylaştı. Ayrıca, partisinin başka bir isim tayin etmesi durumunda da tüm adaylarının yanında mücadeleye devam edeceğini vurguladı. 1 Nisan 2024 tarihinde Ordu'nun değişeceğine ve Türkiye'nin değişeceğine inandığını belirterek açıklamasını tamamladı.



HABER: NAZLICAN KESER




Anahtar Kelimeler : Mehmet, Cemal, Savaşken, OBB, Adaylığını, Duyurdu!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler