HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Ocak 2024 Cuma Saat: 18:06

Çambaşı Kayak Merkezi Doğalgaza Kavuştu

Her iki işletmeye ilk kez doğalgaz veriliyor olması sebebiyle merasim düzenlendi.
Çambaşı Kayak Merkezi Doğalgaza Kavuştu

...

Ordu'nun turizm cazibe merkezlerinden birisi olan  Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylası'nda faaliyet gösteren Çambaşı Kayak Merkezi ve bölgenin turistik tesisi olan Wyndham Garden Doruk Otel bundan sonra bölgeye gelen turistlere daha konforlu hizmet verecek.

Her iki işletmeye ilk kez  doğalgaz veriliyor olması sebebiyle merasim düzenlendi.

Kar yağışı altında gerçekleştirilen merasime Vali Muammer Erol Ak Parti Ordu milletvekili İbrahim Ufuk kaynak Milliyetçi Hareket Partisi Ordu milletvekili Naci şanlıtürk Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler Ak Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik Kabadüz belediye başkanı Yener Kaya Korgan Belediye Başkanı Tuncay kiraz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış merasiminde konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı doğalgaz'ın Ordu için önemli bir imkan olduğunun altını çizerken çam başında turistik tesislerin doğalgaza kavuşturulmasının son derece güzel bir kazanım olduğunu dile getirdi.

Altınordu'da uzun zamandır doğalgazın kullanımda olduğunu söyleyen Güler Ordu'nun tüm ilçelerinin de doğalgazla buluşturulacağını söyledi.

Vali Muammer Erol'da konuşmasında özellikle Ordu ekonomisine katkıda bulunan turistik tesislerin yakıt problemini doğalgazla çözüyor olmanı bu işletmeler için önemli bir avantaj olduğuna işaret etti.

Bu arada Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler'e geçmiş yıllarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya devlet başkanı Vladimir putin ile birlikte yer aldıkları kaleden oluşan fotoğraf hediye edildi.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : Çambaşı, Kayak, Merkezi, Doğalgaza, Kavuştu

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler