HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Ocak 2024 Cuma Saat: 15:57

TIP FAKÜLTESİ'NDE YENİ DÖNEM

Ordu Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Ali Coşkun, Ünye Çakırtepe Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Durak ile birlikte, Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin yeni dekanı olan Perinatolog Gyn. Prof. Dr. Hakan Timur'u ziyaret etti
TIP FAKÜLTESİ'NDE YENİ DÖNEM

Ordu'da önemli bir konuma sahip olan ve katkılarıyla tanınan Perinatolog Gyn. Prof. Dr. Hakan Timur'un Tıp Fakültesi Dekanlığı'na atanmasının sevincini paylaşmak ve tebrik etmek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette, Ordu Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Ali Coşkun, duygularını şu şekilde ifade etti: "Ordu'da değer verilen ve katkı sağlayan önemli isimlerden biri olan Perinatolog Gyn. Prof. Dr. Hakan Timur hocamızın Tıp Fakültesi Dekanı olarak atanmasından dolayı duyduğumuz sevinci, bugün kendisiyle paylaşmak ve hayırlı olsun demek için buradayız."

Ziyarete, Ünye Çakırtepe Hastanesi'nin aktif ve dinamik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Durak da katılarak destek verdi. Uzmanlar, Ordu'nun Tıp Fakültesi'nin güvenilir ellerde olduğuna vurgu yaparak, yeni dönemin başarılarla dolu geçeceğine inançlarını dile getirdi.

haber merkezi




Anahtar Kelimeler : TIP, FAKÜLTESİ'NDE, YENİ, DÖNEM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler