HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
26 Ocak 2024 Cuma Saat: 15:39

SEYFETTİN BİLKAY’IN ACI GÜNÜ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Seyfettin Bilkay’ın annesi Seniye Bilkay vefat etti.
SEYFETTİN BİLKAY’IN ACI GÜNÜ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Seyfettin Bilkay’ın annesi Seniye Bilkay’ın cenazesi yarın öğle namazına müteakiben Kırlı Mahallesi Teknepınar camiinden kaldırılacak.

Belediye Başkanından mesaj ;

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Yakın mesai arkadaşım, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcımız Seyfettin Bilkay'ın Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören değerli annesi Seniye Bilkay Hanımefendi'nin vefat haberini üzüntüyle öğrendim.

Merhumeye Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum.

Ruhu şad, mekanı cennet olsun.”ifadelerini kullandı.

 

Seyfettin Bilkay Kimdir ?

1975 Yılında Ordu’nun Perşembe ilçesinde doğmuştur. Perşembe Ekinciler İlk ve Ortaokulundan sonra Ordu Ticaret Meslek Lisesini tamamlamış, daha sonra Kastamonu Meslek Yüksek Okulu İnsan Kaynakları Yönetimi ve Atatürk Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümlerinden mezun olmuştur. 

 

1998 –2014 yılları arasında Hava Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde Uzman Çavuş olarak görev yapmış, yurtiçi ve yurtdışı birçok görevde aktif olarak bulunmuştur. 2015 yılında Kastamonu Belediye Başkanlığı Özel Kalem Müdürlüğünde başladığı belediyecilik hizmetlerine 2015 – 2017 yılları arasında Ulaşım Hizmetleri Müdürü olarak devam etmiştir. 

 

2017 yılında Altınordu Belediye Başkanlığına Güvenlik Amiri olarak geçiş yaptıktan sonra 2018 yılında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına Güvenlik Şube Müdürü olarak atanmıştır. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde sırayla Muhtarlık İşleri Şube Müdürü, Akkuş İlçe Hizmetleri Şube Müdürü ve Korgan İlçe Hizmetleri Şube Müdürü olarak görev yaptı. Halen Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürütmektedir. 

 

Seyfettin BİLKAY; evli ve bir çocuk babasıdır.

 

MUHABİR/FIRATCAN GÜL

 




Anahtar Kelimeler : SEYFETTİN, BİLKAY’IN, ACI, GÜNÜ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler