HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Ocak 2024 Cuma Saat: 15:04

ALTYAPI DA DEV YATIRIMLAR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, su baskınları ve taşkınlara neden olan dere yataklarına neşter atmak için 2019-2024 yılları arasında, il genelinde 12 bin metre uzunluğunda menfez inşa etti.
ALTYAPI DA DEV YATIRIMLAR

İlçe merkezleri ve ulaşım güzergâhlarındOrdu Büyükşehir Belediyesi, su baskınları ve taşkınlara neden olan dere yataklarına neşter atmak için 2019-2024 yılları arasında, il genelinde 12 bin metre uzunluğunda menfez inşa etti.a yaşanan su baskınları ve heyelan riski en aza indirildi.
Ordu’da altyapı seferberliği sürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatıyla, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında 5 yıllık süre zarfında 19 ilçede 12 bin metre uzunluğunda menfez çalışması gerçekleştirildi.
Özellikle İlçe merkezlerinde yağmur sularının denize ulaşmasını engelleyen ve su baskınlarına neden olan ekonomik ömrünü yitirmiş hatlar, dev bakslarla güçlendirildi. Bu kapsamda Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde sil baştan yenilenen hatlarla birlikte, ilçe merkezlerindeki su baskınlarına önlendi.

HABER: NAZLICAN KESER




Anahtar Kelimeler : ALTYAPI, DA, DEV, YATIRIMLAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler