HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Ocak 2024 Cuma Saat: 12:57

Fatsa Belediyesi Altyapı Çalışmalarına Devam Ediyor!

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, altyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Fatsa Belediyesi Altyapı Çalışmalarına Devam Ediyor!

Beton yol, zemin kazı dolgu ve cadde-sokak bakım ve onarım hizmetleri kapsamında birçok mahallede çalışmalar sürdürülüyor.

Evkaf Mahallesi Buket Sokak'ta beton yol çalışmaları, Kurtuluş Mahallesi Akçakese Sokak'ta zayıf zemin kazı dolgu işlemleri, Kurtuluş Mahallesi Akan Sokak'ta asfalt tamiri, Kurtuluş Mahallesi Zeybek Sokak'ta asfalt tamiri ve Kurtuluş Mahallesi Akar Sokak'ta asfalt tamiri çalışmaları ekipler tarafından titizlikle gerçekleştirilmektedir.

Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, vatandaşların taleplerine yanıt vererek hizmetlerine devam ettiklerini belirtti. Yapılan çalışmaların standartları yüksek ve daha konforlu yollar için olduğunu ifade eden Başkan Kibar, mahallelerdeki yol sorunlarını tek tek çözmeyi amaçladıklarını vurguladı.

Fatsa Belediyesi, ulaşım sorunlarına köklü çözümler üretmek amacıyla birçok projeyi hayata geçirerek, halkın memnuniyetini artırmayı hedefliyor. Başkan Kibar, "Halkımızın huzuru ve memnuniyeti bizler için önemli. Köklü çözümler üreterek, Fatsa'nın dört bir yanında çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.



HABER: NAZLICAN KESER





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler