HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
25 Ocak 2024 Perşembe Saat: 23:00

Şehrin Gücüne Güç Katan Hamle!

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu önderliğinde Giresun Belediyesi araç filosunu güçlendirmeye ve gençleştirmeye devam ediyor.
Şehrin Gücüne Güç Katan Hamle!

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu önderliğinde Giresun Belediyesi araç filosunu güçlendirmeye ve gençleştirmeye devam ediyor.

Günümüzde hızla gelişen teknoloji ve şehirleşme ile şehir nüfuslarının hızla artması belediyelerin hizmet kalitesini artırmak ve çabuklaştırmak adına araç filolarını sürekli olarak güçlendirmelerini zorunlu kılıyor.

Giresun Belediyesi de araç filosuna sürekli yeni eklemeler yaparak, daha etkili ve çevre dostu hizmet sunma hedefiyle hareket ediyor. Temizlik ve yeşil alan bakımı için özel olarak donatılmış araçlar, acil durumlara hızlı müdahale sağlamak amacıyla yeni eklenen acil müdahale araçları belediyenin hızlı ve etkili bir şekilde krizlere karşı hazırlıklı olmasını sağlıyor.

Bu kapsamda, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun görev süresi olan 2019-2024 yılları arasındaki 5 yıllık süreçte, hizmet çeşitliliğini artırmak adına farklı alanlarda kullanılabilecek 30 adet çeşitli araç ve iş makinası da belediye araç filosuna dahil edildi.

BUGÜNKÜ DEĞERİ 125 MİLYON TL

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü şantiyesinde görev süresince alınan araçların genel tanıtımını yapan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, toplam 30 yeni aracın bugünkü değerinin 125 Milyon TL’yi bulduğunu söyledi.

Başkan Aytekin Şenlikoğlu, son 5 yılda yapılan özverili çalışmaların ve desteklerin meyvesi olarak araç filosunu geçmiş dönemlere kıyasla üçte bir oranında artırdıklarına dikkat çekerek: “Bu durum şehrimizin daha etkin ve hızlı hizmet alabilmesi adına attığımız önemli bir adımdır. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Şenlikoğlu şöyle devam etti: “Gelişen teknoloji ve ihtiyaçlar doğrultusunda filomuza kattığımız her araç, şehrimizin yaşam kalitesini artırmak ve günlük hayatı kolaylaştırmak için tasarlandı. Bugün itibariyle bölgenin en kapsamlı kombine vidanjör aracına, belediyemizin envanterinde bulunan mobil aşevi tırına ve kapsamlı itfaiye aracına sahibiz. Bu araçlar, acil durum müdahalelerinden tutun da günlük yaşamın sorunlarına kadar geniş bir yelpazede hizmet verme kapasitesine sahip bulunuyor.

Araç filomuza dahil ettiğimiz süpürge aracıyla birlikte, temizlik ve düzen konusundaki çabalarımızı daha da artırıyoruz. Şehrimizin her köşesini daha temiz ve yaşanabilir kılmak adına bu yeni eklememizle gurur duyuyoruz. Giresun Belediyemiz olarak, araçlarımızla güçlenmeye, filomuzu ise gençleştirmeye devam etmekle birlikte, şehrimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vermeye kararlıyız. Giresun Belediyemiz, daha yaşanabilir bir şehir için var gücüyle çalışmaya devam edecektir.” dedi.

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler