HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
25 Ocak 2024 Perşembe Saat: 19:58

KAMPANYALI SATIŞ PROTOKOLÜ İMZALANDI!

Ordu, 25 Ocak 2024 - Ordu Tabipler Odası Başkanlığı ile Orkent A.Ş arasında, pandemi döneminde sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla kapsamlı bir işbirliği protokolü imzalandı.
KAMPANYALI SATIŞ PROTOKOLÜ İMZALANDI!

Protokol törenine, Orkent A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mimar Nihat Şen ve Ordu Tabipler Odası Başkanı Ali Coşkun katıldı.

Dr. Mimar Nihat Şen, protokolün imzalanmasının ardından yaptığı açıklamada, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda Bakan Dr. Mehmet Hilmi Güler'in selamlarını ileterek, pandemi döneminde yorulan doktorlara destek olmak adına bu işbirliğini gerçekleştirdiklerini belirtti. Şen, "Sayın Bakanımızın talimatları doğrultusunda, Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki Orkent A.Ş'nin gerçekleştirdiği projelerde, pandemi döneminde yorulan sağlık çalışanı doktorlarımıza bir katkıda bulunmak amacıyla iskonto uygulayacağız." dedi.

Ordu Tabipler Odası Başkanı Ali Coşkun ise protokolün, odalarına kayıtlı olan doktorların iskonto avantajlarından yararlanabileceğini ve bu destek için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile Orkent A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mimar Nihat Şen'e teşekkür ettiğini belirtti.

Bu anlaşma, pandemi döneminde sağlık sektöründeki önemli paydaşlar arasında dayanışmayı güçlendirmeyi amaçlamaktadır.



HABER: NAZLICAN KESER

 




Anahtar Kelimeler : KAMPANYALI, SATIŞ, PROTOKOLÜ, İMZALANDI!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler