HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
25 Ocak 2024 Perşembe Saat: 16:15

BAŞKAN TÖREN YENİ DÖNEM İÇİN HAZIR!

ilkelerinden, samimiyetinden, dürüstlüğünden ve şeffaflığından asla taviz vermeden her adımını titizlikle atan Başkan Tören, yeni dönem için kararlı, heyecanlı ve çok azimli olduğunu belirtti.
BAŞKAN TÖREN YENİ DÖNEM İÇİN HAZIR!

Altınordu’nun geleceği ve kaderi söz konusu olduğunda ilkelerinden, samimiyetinden, dürüstlüğünden ve şeffaflığından asla taviz vermeden her adımını titizlikle atan Başkan Tören, yeni dönem için kararlı, heyecanlı ve çok azimli olduğunu belirtti.

Enerjisi yaptığı her işe yansıyan Altınordu’nun genç Belediye Başkanı Aşkın Tören, şeffaf adil ve bütüncül hizmet anlayışıyla başarısını tescillemiş bir isim.

Altınordu, onun mimarı olduğu mali tablo ile Türkiye’nin sayılı belediyeleri arasına girdi, üstelik büyük bir hizmet atağını da gerçekleştirdi. Alt yapı, üst yapı ve ulaşım çalışmalarıyla asırlık sorunlar çözüldü. Sosyal belediyecilik ile 7’den 70’e her haneye ulaşıldı. Gençler, kadınlar, çocuklar, öğrenciler ve dezavantajlı kişiler, üretim, ekonomi, istihdam ve bilgi odaklı her kesimin ihtiyacına göre özel projeler bir bir hayata geçirildi.

ŞEHRİN HER NOKTASINDA AYAK İZLERİ VAR

Samimiyeti, gayretiyle iyi günde kötü günde, acıya ve sevince ortak olarak her gönüle girmeyi bildi. Kimi zaman bir yol çalışmasında, kimi zaman bir afetin ortasında, kimi zaman deprem bölgesinde sel felaketinde, düğünde cenazede her hafta bir başka köyde, kimi zaman bir dolmuşta, kimi zaman da çat kapı ziyaretleriyle hep sahada oldu. Şehrin her noktasında ayak izlerini bıraktı. Altınordu Belediyesi özellikle onun döneminde herkes için devlet babanın yerel yönetimde şefkat adresi oldu.

Başkan Tören, farklı düşünce ve kararlara karşı tutumuyla da fark yarattı. Belediye meclisinde tüm kararlar birlik ve beraberlikle alındı. Milli ve manevi değerlere karşı da en üst seviyede hassasiyet gösterildi. Kültür sanat etkinlikleriyle de Altınordu altın çağını yaşadı.

 İKİNCİ DÖNEM İÇİN HAZIR

Genç Başkan Tören şimdi, en büyük sevdam dediği Altınordu’da ikinci döneme hazırlanıyor. Yeni dönemde ise özellikle şehrin çehresini değiştirecek projeler bir bir hayata geçirilmeye devam edilecek. Gönül belediyeciliğinin başarıyla uygulandığı Altınordu’da, insanı merkeze alan, insana dokunan, hizmet ve eser belediyeciliği ile devam edecek hizmet seferberliğinin yanı sıra ağırlık verilecek vizyon projeler ile de Altınordu Türkiye Yüzyılının yıldızı parlayan şehri olacak. 

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, TÖREN, YENİ, DÖNEM, İÇİN, HAZIR!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler