HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
25 Ocak 2024 Perşembe Saat: 14:33

KABADÜZ'E 6 MİLYON TL'LİK DESTEK !

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Ankara ziyaretleri sırasında Spor Toto Teşkilat Başkanı Dr. Mehmet Ata Öztürk ile bir araya gelerek, ilçedeki kapalı spor salonu inşaatının hızlandırılması amacıyla ek protokol imzaladı.
KABADÜZ'E 6 MİLYON TL'LİK DESTEK !

Kaya, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı değerlendirmede bu önemli gelişmeyi paylaştı ve gençlerin spor faaliyetleri için yapılan yatırımların devam edeceğini vurguladı.

Aynı zamanda TBMM'de görev yapan Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Kabadüz ilçesine yapılacak olan kapalı spor salonu için Spor Toto Başkanlığı ile imzalanan ek protokolün maliyetini açıkladı.

 Şanlıtürk, 6 milyon TL'lik ödenek sağlandığını belirterek bu yatırımın ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu ve ilimizde gerçekleştirilecek her yatırımı yakından takip edeceklerini ifade etti.

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, yaptığı açıklamada T.C Gençlik ve Spor Bakanı Sn. Dr. Osman Aşkın Bak'a, Sn. Prof. Dr. Mahmut Özer'e, milletvekillerine ve emek verenlere teşekkür etti. Projelerin birlikte yapıldığını ve birlikte tamamlandığını vurgulayarak desteklerden dolayı minnettarlık duygularını ifade etti.

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kabadüz'e yapılacak kapalı spor salonu için ayrılan ödenekle ilgili bilgi verdi ve yapılan her yatırımı yakından takip edeceklerini belirtti. Dualarını esirgemeyerek projenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : KABADÜZ'E, 6, MİLYON, TL'LİK, DESTEK, !

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler