HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
24 Ocak 2024 Çarşamba Saat: 20:19

''İttifakta yok! Pazarlık ta!''

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel Ordu’da bir yerel TV kanalına konuk oldu.
''İttifakta yok! Pazarlık ta!''

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel Ordu’da bir yerel TV kanalına konuk oldu.

Adıgüzel programda birçok konuya değinirken ‘’ İttifakta yo, pazarlıkta’’ dedi

‘’İttifak yok’’

‘’Cumhuriyet Halk Partisi Ordu'da Büyükşehirde idare eden değil iddia eden bir aday koyacaktır’’ diyen Adıgüzel şunları kaydetti.

‘’İyi Parti ile hiçbir şekilde ittifakımız söz konusu değildir. Bu konudaki kararlar Genel Merkezde alınır. Biz İyi Parti'nin kapısını Genel Başkan düzeyinde çaldık ve cevabı olumsuz oldu.

Genel merkezimizin resmi olarak ittifak yapmadığı hiçbir Parti ile yerel düzeyde de üstü örtülü bir şekilde de dâhil pazarlık yapmak söz konusu değildir CHP kurumsal köklü bir partidir iradesini de seçmenini de adayını da pazarlık mevzu yapmaz

Bu şekilde her yerde de Cumhuriyet Halk Partisi'nin kendi adayları olacaktır.

Gizli, örtülü ya da açık hiçbir partinin adayına destek söz konusu değildir. Bu dedikodular bir tezgâhtır. Bu tezgâh geçen 2019 seçiminde de ortaya konulmuş ancak bu oyunu bozmuştuk, yine bozacağız. Fakat 2019'da bu oyun nedeniyle Altınordu Belediyesi kazanılabilecekken kaybedilmiştir.

’Adayımızla yola devam’’

Şu anda benzer bir kayıp yaşamamak kazanabileceğimiz yerleri alabilmek için Cumhuriyet Halk Partisi ilçelerde olduğu gibi büyükşehirde de kendi adıyla yola çıkacak ve bu aday da düşük profilli bir aday değil, iddia koyacak bir aday olacaktır. En az 2 eski AK Partili Belediye Başkanı iddiasında bir aday olacaktır. Ordu iki eski AK Partili belediye başkanına mecbur değildir. Sokaklarda pankartlar gördüm Hilmi Amca diyor ki “gerçek belediyecilik” sormak lazım 5 yıldır şaka mı yapıyordun? Şakadan da öte ne yaptın, ne yapıyordun. Şehre, doğaya insana zarardan başka ne yaptın?

Bir diğer pankart “kaldığımız yerden devam” bunu görünce de eyvah dedim.

‘’Enver Yılmaz’’

Tabii ki Enver Yılmaz başkanın yaptığı iyi şeyler de olmuştur. Eksik bıraktığı, yanlış yaptığı şeyler de var ama sonuçta bu iki AK Partili Belediye Başkanının arasına Cumhuriyet Halk Partili güçlü ve iddialı bir adayla bu seçim kazanılabilir.

‘’Belediyecilik bizim işimiz’’

Seyit Torun vekilimiz; 15 yıl belediyecilik tecrübesi var. Ancak aday olmayacağını kamuoyuna birkaç kez açıkladı.  Sokakta yine bu düzeyde tanınan iddialı isimler konuşuluyor, bizden talep ediliyor. Ertuğrul Günay'ı duyuyoruz. Ama O'nun önce Parti ile hukukunun yeniden tesis edilmesi lazım, çünkü CHP daha önceden kendisini ihraç etmiş ve ardından bir süre AK Parti'de siyaset yapmış, sonra da oradan ayrıldı ve hükümete yoğun eleştirileri var.

Bir önceki Genel Başkanımızın "helalleşme" ve şimdiki Genel Başkanımızın "Baba Ocağı" tanımlamaları onun da partiye geri dönüşüne imkân veriyor, kapı aralıyor ve ben Mustafa Adıgüzel olarak siyaset hikâyesi CHP'de başladı CHP'de bitsin isterim. Adaylık konusu ancak ondan sonra konuşulabilir, tartışılabilir ama ismi geçtiğinde toplumda olumlu karşılandığını söylemeliyim’’

MUZAFFER ŞENSOY




Anahtar Kelimeler : İttifakta, yok!, Pazarlık, ta!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler