HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
24 Ocak 2024 Çarşamba Saat: 14:29

Sağlık Bakanı Koca'dan Önemli Açıklama!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Dünya Sağlık Örgütü'nün belirlediği isimle anılan "X hastalığı" hakkında önemli bir açıklama yaptı.
Sağlık Bakanı Koca'dan Önemli Açıklama!

Bakan Koca, hastalığın gerçek hayatta bir karşılığı olmadığını ve vatandaşların rahat olmalarını, kendilerini soğuk algınlığından korumalarını vurguladı.

Sağlık Bakanı Koca, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Dünya Sağlık Örgütü'nün verdiği isimle X hastalığının gerçek hayatta bir karşılığı yok. Bu nedenle vatandaşlarımızın endişelenmesine gerek yok. Ancak, her zaman olduğu gibi genel sağlık önlemlerine dikkat etmeleri önemlidir. Soğuk algınlığı gibi yaygın hastalıklardan korunmak için hijyen kurallarına uymak, maske takmak ve sosyal mesafe kurallarına riayet etmek önemlidir."

Bakan Koca, vatandaşların sağlıklarını korumak adına bilinçli ve özenli davranmalarını, herhangi bir sağlık sorunuyla karşılaştıklarında ise sağlık kuruluşlarına başvurmalarını önerdi. Ayrıca, soğuk algınlığı gibi yaygın hastalıklara karşı alınacak basit önlemlerin, genel sağlık durumunu olumlu yönde etkileyebileceğini belirtti.



HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : Sağlık, Bakanı, Kocadan, Önemli, Açıklama!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler