HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Ocak 2024 Salı Saat: 15:50

YOLLARDA BAKIM VE ONARIMA AĞIRLIK VERİLECEK

"2024 yılında ise yeni yapacağımız yolların yanı sıra 2023 yılında yaptığımız yollarda bakım ve onarıma ağırlık vereceğiz."
YOLLARDA BAKIM VE ONARIMA AĞIRLIK VERİLECEK

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürü Gökhan Yazgu 2023 yılında 30 kilometrenin üzerinde en az 40 kırsal mahallede konforlu beton yol çalışması gerçekleştirdiklerini belirterek, "2024 yılında ise yeni yapacağımız yolların yanı sıra 2023 yılında yaptığımız yollarda bakım ve onarıma ağırlık vereceğiz." dedi.
Bu çalışmaları, bölgedeki ulaşım altyapısını güçlendirmek ve kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların güvenli, konforlu ulaşımına katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirildiğini ifade eden, Yazgu, yaptığı açıklamada, "2023 yılında gerçekleştirdiğimiz beton yol çalışmalarıyla birlikte kırsal mahallelerimizin ulaşım altyapısını büyük ölçüde güçlendirdik. Toplamda 30 kilometrenin üzerinde 40'tan fazla kırsal mahallemizde kaliteli ve konforlu yol ağları oluşturduk. Bu projeler, bölge halkının seyahatlerini daha güvenli ve rahat bir hale getirmeyi amaçlamaktadır" dedi.
Yazgu, belediyenin kırsal alanlara yönelik bu çabalarının sadece yeni yollar inşa etmekle kalmadığını, aynı zamanda mevcut altyapının sürdürülebilirliği ve dayanıklılığına da odaklandıklarını söyleyerek, “Bu bağlamda, 2024 yılında belediyemizin öncelikli hedefinin, önceki yılda tamamlanan yolların bakımı ve onarımı gerçekleştirmek. Büyük bir özveriyle gerçekleştirdiğimiz 2023 projelerimizin ardından, 2024 yılında da bu yolları daha da güçlendirmek, dayanıklılıklarını artırmak için bakım ve onarım çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Amacımız, kırsal mahallelerimizdeki ulaşım ağını sadece inşa etmekle kalmayıp, aynı zamanda sürdürülebilir ve uzun ömürlü kılmak. Bu sayede vatandaşlarımızın günlük hayatlarını daha kolay ve güvenli bir şekilde sürdürebilmelerine katkı sağlamak" şeklinde konuştu.
Fatsa Belediyesi'nin kırsal mahallelerdeki ulaşım altyapısına yönelik bu kapsamlı çalışmaları, bölge halkının yaşam kalitesini artırarak ekonomik ve sosyal açıdan olumlu etkiler oluşturmayı hedefliyor.
Kırsal Hizmetler Müdürü Gökhan Yazgu 2023 yılında ayrıca 18 mahallede 20 kilometre yeni yol açma çalışması, 23 mahallede 82 kilometre yol genişletme çalışması, 30 mahallede toplamda 1550 metre taş duvar, 28 mahallede 72 adet betonarme menfez çalışması gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi.
HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : YOLLARDA, BAKIM, VE, ONARIMA, AĞIRLIK, VERİLECEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler