HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Ocak 2024 Salı Saat: 12:51

Cumhur İttifakı Adayları, Seçim Hazırlıklarını Değerlendirdi!

Ordu İl Başkanı Selman Altaş, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Özçelik, 31 Mart Yerel Seçimleri ile ilgili bir basın açıklamasında bulundu.
Cumhur İttifakı Adayları, Seçim Hazırlıklarını Değerlendirdi!

Programda, Cumhur İttifakı'nın Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Medet Sipahi ve diğer ilçe teşkilatları, muhtarlar ve balıkçı barınağı esnafı da yer aldı.

Altaş'ın açıklamaları şu şekilde:

  • Programda, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında hayata geçirilecek projeler masaya yatırıldı.
  • Cumhur İttifakı'nın Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Medet Sipahi ile birlikte, il ve ilçe teşkilatları olarak seçim hazırlıklarını değerlendirdik.
  • Balıkçılarımızın karşılaştığı sorunları dinleyip çözüm yollarını aradık ve bu önemli kesimin beklentilerini anlamak adına ortak bir çaba sergiledik.
  • Seçim sürecinde birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, Ordu'nun kalkınması ve halkımızın refah seviyesinin yükseltilmesi için kararlı bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Cumhur İttifakı'nın Ordu'da gerçekleştirdiği bu değerlendirme toplantısı, seçim sürecinde ortak hedeflere ulaşma adına atılan önemli adımları yansıtmaktadır.



HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler