- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
ORDU'DA BUGÜN FINDIK FİYATINDA SON DURUM

Ordu genelinde fındık fiyatları, Fiskobirlik ve yabancı sermayeli alıcı firmaların fiyat güncellemeleriyle biraz canlanmış olsa da, bu yükseliş eğilimi kısa süreli oldu. Altı ilçeye yayılan fiyatlar 105-107 TL bandında seyretse de, ilçelere göre hala 1-2 TL gibi değişiklikler gözlemleniyor. Ancak, fiyatların tekrar 110 TL bandını aşmasının zor olduğu düşünülüyor.
Ordu serbest piyasasında 50 randıman fındığın işlem gördüğü fiyat aralığı ise 103–105 TL olarak belirlendi. Fındık üreticileri ve sektör temsilcileri, piyasadaki belirsizlik nedeniyle gelecek günlerdeki fiyat hareketlerini yakından takip etmeye devam ediyor.
Fındık Fiyatları İllere Göre Değişiyor:
- Samsun: 104 TL
- Giresun: 107 TL
- Ordu: 105 TL
- Sakarya: 107 TL
- Zonguldak: 108 TL
- Trabzon: 109 TL
- Ünye: 108 TL
- Çaybaşı: 105 TL
Bu fiyatlar, fındık üreticileri ve sektördeki paydaşlar için önemli bir referans noktası oluşturmakta ve piyasa koşullarının izlenmesine olanak tanımaktadır. Fındık fiyatlarındaki bu çeşitlilik, yerel piyasa dinamikleri, arz ve talep faktörleri ile ilgili değişkenlere bağlı olarak şekillenmektedir.
HABER MERKEZİ