HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Ocak 2024 Salı Saat: 11:49

KİTAP KAFE GENÇLERİN HİZMETİNDE

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Ordu Gençlik Merkezi bünyesinde bulunan kitap kafe, gençlere hizmet etmeye devam ediyor.
KİTAP KAFE GENÇLERİN HİZMETİNDE

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Ordu Gençlik Merkezi bünyesinde bulunan kitap kafe, gençlere hizmet etmeye devam ediyor.

Gelen öğrencilerin ücretsiz çay ve çorba ikramları eşliğinde istedikleri kadar ders çalışıp vakit geçirebildiği kitap kafe; ortaokul, lise ve üniversite öğrencileri tarafından 7 gün 24 saat kullanılabiliyor. Kitap Kafe öğrencilerin ders çalışmasına, kitap okumasına ve sosyal ilişkiler kurmasına olanak sağlıyor.

 Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “ Kitap kafe gençlerimize 7 gün 24 saat hizmet vermeye devam etmektedir. Gençlerimizin hayallerine kavuşmasında her türlü destek ve imkânı sunuyoruz. Onların yanında olmaya devam ediyoruz. Buradaki kitap kafemizde gençlerin gelişmesinde, sosyal ilişkiler kurmasında, geleceğe hazırlanmasında önemli bir rol oynuyor. Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a, Valimiz Sayın Muammer Erol’a, gençlerimize her gün sıcak çorba ikramında bulunan Büyükşehir Belediyemize ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ederim.” dedi. 




Anahtar Kelimeler : KİTAP, KAFE, GENÇLERİN, HİZMETİNDE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler