HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
22 Ocak 2024 Pazartesi Saat: 14:30

DURUGÖL GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Başkan Güler’in kararlı tutumu sayesinde hiçbir bedel ödemeden halka kazandırılan Durugöl Tabiat Parkı modern görüntüsüyle cezbediyor.
DURUGÖL GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Başkan Güler’in kararlı tutumu sayesinde hiçbir bedel ödemeden halka kazandırılan Durugöl Tabiat Parkı modern görüntüsüyle cezbediyor

Modern şehircilik kimliğine uygun alanların oluşturulmasına büyük önem veren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in kararlı tutumu sayesinde hiçbir bedel ödemeden alınan ve sosyal yaşam alanı haline dönüştürülen Durugöl Tabiat Parkı, halkın yeni buluşma noktası oldu.

Doğal gölün ve ekolojik dengenin korunarak yeşil alanları ve sosyal aktivite imkânları ile donatılan 36 dönümlük Durugöl Tabiat Parkı, gece aydınlatmaları ile mahalleye renk katarken görsel de bir şölen oluşturdu.

Aydınlatma sistemlerinden kent mobilyalarına, kuş evlerinden suluklara her şey düşünülerek inşa edilen alanda göl etrafına 6000 metrekare çim serildi.

Havuzunda müziğe göre hareket eden fıskiye sisteminin de yer aldığı alanda aydınlatmalar eşliğinde ışık şov animasyonları yapılıyor.


HABER MERKEZİ

 




Anahtar Kelimeler : DURUGÖL, GÖZ, KAMAŞTIRIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler