HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
22 Ocak 2024 Pazartesi Saat: 12:17

DOĞU PARK GALERİCİLER SİTESİ TAMAMLANIYOR

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, her kulvarda hayata geçirdiği projelerle şehrin kaderini değiştirmeye devam ediyor.
DOĞU PARK GALERİCİLER SİTESİ TAMAMLANIYOR

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, her kulvarda hayata geçirdiği projelerle şehrin kaderini değiştirmeye devam ediyor.

40 yıllık çöpü çiçeğe dönüştürülen proje kapsamında, 160 bin metreküp çöpün kaldırılması sonucu 32 bin metrekarelik bir alana uygulanan Doğu Park ve Galericiler Sitesi (Açık Spor Kompleksi Rekreasyonu Alanı Düzenlemesi) projesinde sona geliniyor.

Projenin tamamlanma durumu fiziki olarak yüzde 90’ı aşarken, projede galerici dükkanları ve spor sahalarının yapım çalışmaları tamamlandı. Şu anda çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları yürütülüyor.

Bugünkü değeri 100 Milyon TL olarak karşımıza çıkan projede; 20 bin metrekare yeşil alan, 9.820 metrekare peyzaj alanı, 3.740 metre yürüyüş yolu, 3.500 metrekare kapalı alanda 45 adet galerici dükkanı, ATM, zabıta noktası, futbol sahaları, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, kafeterya, açık ve kapalı bekleme alanları, soyunma odaları ve görevli odaları yer alıyor.

Şehir için yeni bir yaşam alanı olarak değerlendirilen proje Gedikkaya Mahallesi ve çevresi için de sosyoekonomik yaşama katkı verecek.

Şehrin adeta yeniden düzenlenmesi ve çevre iller ile yarışır hale gelmesini kendisine hedef belirleyen Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise: “Bu çok önemli projemizi de inşallah yakın zamanda Giresun’umuzun hizmetine sunacağız. Biz bu şehri hizmete doyurmaya kaderini değiştirme hedefiyle gecemizi gündüzümüze katıyoruz. İlk görev süremiz tamamlanıyor ve Giresun’un birçok yönden değiştiğini herkes görüyor. Bu da bizi hem mutlu ediyor hem de motivasyonumuzu artırıyor. Biz bu şehri hak ettiği hizmetlerle buluşturmaya ve daha da yaşanabilir bir şehir yapmaya kararlıyız.” ifadelerini kullandı.


HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : DOĞU, PARK, GALERİCİLER, SİTESİ, TAMAMLANIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler