HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
22 Ocak 2024 Pazartesi Saat: 11:54

Yerel Seçim Öncesi Emekli Maaşlarına Zam İddiası Gündemi Sallıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine toplantısının ardından Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK) ve Bağ-Kur emeklilerine ek zam müjdesini duyurmasının ardından Ankara kulislerinde yeni bir iddia hızla yayılmaya başladı.
Yerel Seçim Öncesi Emekli Maaşlarına Zam İddiası Gündemi Sallıyor!

İddiaya göre, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde emekli maaşlarına seyyanen bir zam yapılması gündemde.

Bu iddiaya göre, emeklilere yönelik olarak 4 bin ila 8 bin TL arasında değişen seyyanen bir zamın planlandığı belirtiliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, emeklilere yönelik bu zam hamlesinin, yerel seçim atmosferinde destekleyici bir adım olarak değerlendirilebileceği ifade ediliyor. Ancak, henüz bu iddia resmi bir açıklama ile doğrulanmış değil.

Ankara kulislerinde yankı uyandıran bu iddia, emekliler arasında ve kamuoyunda büyük bir merak uyandırmış durumda. Gelişmelerin ardından resmi bir açıklama beklenirken, emekliler arasında heyecan ve beklenti artıyor. Konuyla ilgili resmi bir açıklama geldiğinde, emeklilerin bu potansiyel zam müjdesine nasıl bir tepki vereceği de büyük bir ilgiyle takip edilecek.




HABER: NAZLICAN KESER





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler